ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Αν ο Τούρκος είχε «κατέβει » στο νησί θα τον είχα στο…Σταυρό!



http://veteranos.gr/
    Τελικά πολύ κακό για το τίποτα και το μόνο που κάναμε με τις αναφορές αναδημοσιεύοντας Τούρκικες Ιστοσελίδες ήταν να ανεβάσουμε τις μετοχές των Τούρκων πολιτικών που στοχεύουν σε εθνικιστικές κορώνες εκ του ασφαλούς !
    Μπορεί ο Τούρκος προβοκάτορας να βγαίνει στα ΜΜΕ και να καυχάται ότι δήθεν κάρφωσε την Τουρκική σημαία στο Φαρμακονήσι αλλά η αλήθεια απέχει παρασάγγας !
    Μπορεί στο Φαρμακονήσι οι λαθρομετανάστες απο την ανοσία των πολιτικών και την ανικανότητα των πολιτικών που είναι αρμόδιοι για το μεταναστευτικό να άφησαν τους λάθρο  να είναι διπλάσιοι από τους Μόνιμους Κατοίκους του νησιού με ότι αυτό συνεπάγεται ,αλλά στο τομέα της ασφάλειας τα πράγματα δεν έχουν ευτυχώς αλλάξει αλλά ενισχύθηκαν !
    Απο τον καιρό που ο πρώην Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Τσέλιος Αθανάσιος προέβλεψε τη σημασία που έχουν τα νησιά και τα μικρονήσια η ασφάλεια στο νησί ενισχύθηκε σημαντικά και με τους Καταδρομείς που μπορούν να φτάσουν  σε χρόνο DT στο νησί με ταχύπλοα ενισχύοντας την άμυνα του νησιού !
    Το έργο της ασφάλειας  το συνέχισε ο Στρατηγός Στεφανής  κάνοντας ειδικές οχυρωματικές θέσεις που δεσπόζουν σε όλο το νησί και μπορούν ανα πάσα στιγμή να δούνε τα πάντα και από παντού !
    Πριν λίγο καιρό  το ΓΕΣ τοποθέτησε συρματοπλέγματα σε παραλίες και κόλπους που φυλάσσονται νυχθημερόν και θα ήταν αδύνατον η προσέγγιση του νησιού χωρίς να γίνει αντιληπτή  και μάλιστα με το φως της ημέρας !
    Στο νησί υπάρχουν και ειδικοί Σκοπευτές για πάν ενδεχόμενο που έχουν ενισχυθεί τον τελευταίο καιρό και μάλιστα Στέλεχος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μας ανέφερε χαρακτηριστικά !
    Αν ο Τούρκος είχε κατέβει στο νησί και είχε απλώσει την Τούρκικη Σημαία θα το είχα στο Σταυρό …!
    Τα υπόλοιπα είναι εσωτερική κατανάλωση της Τουρκίας ,χωρίς να αποκλείουμε κάποιες ενέργειες ακραίων στοιχείων που θέλουν να  πάρουν ψηφαλάκια για να ενισχύσουν την πολιτική του θέση εν όψει των επερχόμενων Εκλογών !
    Στο ίδιο  μήκος κύματος κινείται και η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που βάζει τα πράγματα στη θέση τους !
    Αναφορικά με δημοσιεύματα ιστοσελίδων περί «ύψωσης της τουρκικής σημαίας από κολυμβητή στο Φαρμακονήσι», σας γνωρίζεται ότι ουδέποτε έλαβε χώρα το φερόμενο γεγονός, το οποίο άλλωστε και προκύπτει αφενός από τις αναφορές των αρμοδίων οργάνων, στην εν λόγω περιοχή και αφετέρου από την ανάλυση των στοιχείων/λεπτομερειών της πληροφορίας (κείμενο και συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό) τα οποία και δεν συμφωνούν μεταξύ τους αποδεικνύοντας το «αναληθές» του εν λόγω δημοσιεύματος.