ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Εφημερίδα της ΕΑΑΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΚΩΝ ΔΒ <syndesmosdb@gmail.com>
    Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,
    Περιήλθε σε γνώση μας, ότι ένας μικρός αριθμός μελών δεν λαμβάνει την εφημερίδα των αποστράτων "Εθνική Ηχώ". Πραγματοποιήθηκε διερεύνηση σε συνεργασία με την ΕΑΑΣ και διαπιστώθηκε ότι ορισμένες οικογένειες (χήρες κυρίως) θανόντων μελών μας επειδή δεν εξέδωσαν ταυτότητα της ΕΑΑΣ δεν λαμβάνουν την εφημερίδα.
    Ως Σύνδεσμος Διαβιβάσεων, θα προτείναμε και θα ενθαρρύναμε τα μέλη μας, όσοι για λόγους συναισθηματικούς επιθυμούν να παραμένουν κοντά στη στρατιωτική οικογένεια για να ενημερώνονται, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μητρώου της ΕΑΑΣ  για να διευθετήσουν τυχόν εκκρεμότητα με τις ταυτότητες τους. Διευκρινίζουμε ταυτότητες ΕΑΑΣ και όχι την πολιτική τους ταυτότητα στα τηλέφωνα 210-3633797  ή 210-3632964  ή και στο email:  eaasmitroo@gmail.com
    Ο Σύνδεσμος δεν διαθέτει εφημερίδα δυστυχώς, όπως άλλοι. Για οποιαδήποτε δημοσίευση ή ανακοίνωση απευθύνεται πάντα και δημοσιεύεται στην Εθνική Ηχώ. Εναλλακτικά αντίγραφο της εφημερίδας υπάρχει ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://www.eaas.gr/newspaper στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΣ.
    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
    Εκ του ΔΣ/ΣΑΑΔΒ