ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/6/2019)


    Πολύ μεγάλη ιδέα έχει για τον εαυτό της η περιβόητη Ζωή (χαϊδευτικό Ζωάρα και όχι Ζωίτσα) και ζητάει να είναι παρούσα στο ντιμπέϊτ που πιθανόν να γίνει των αρχηγών κομμάτων. Έχει, λέει, το 1,… % των ψήφων στις ευρωεκλογές, και το… δικαιούται! Και είναι τόσο μεγάλη η μεγαλοψυχία της, που επιτρέπει να έιναι παρόντες και ο ( γνωστός) Γιάνης καθώς και ο Βελόπουλος! Τον Βεργή γιατί τον ξέχασε;Πολύ ενδιαφέρον θα είχε…. με ασθενοφόρα να περιμένουν απ’ έξω! Εγω προτείνω να γίνουν 3 ντιμπέϊτ, Α, Β και Γ κατηγορίας, για να είναι παρόντες όλοι! Ποιοι θα πάρουν μέρος στο καθένα; Έ, βρέστε το εσείς!
------------------------------------------------
    Αυτές οι εκλογές, είναι γεμάτες κοινωνική ευαισθησία! Παλιότερα, δεν γινόταν κατακαλόκαιρο, για να μην διαταραχτουν τα… μπάνια του λαού. Τώρα, γίνονται ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ, και αυτό επηρεάζει αποφασιστικά τις άδειες των Δημ. Υπαλλήλων και στρατιωτικών. Έ, τώρα με αυτούς θα ασχολούνται; Μήπως όμως, το θέμα έχει να κάνει με την ΑΠΟΧΗ, αφού αρκετά μεγάλος αριθμός δεν θα κάνει τον κόπο να πάει στις κάλπες, αφήνοντας το εξοχικό του, μέσα στα 40ρια της θερμοκρασίας. Μήπως αυτή είναι η επιδίωξη της κυβερνήσεως, για να έχει «άλλοθι» για την επερχόμενη συντριβή της;
------------------------------------------------
    Κυκλοφορεί η φήμη, πως κάποια από τα κόμματα των εκλογών, θα κάνουν τις κεντρικές προεκλογικές τους συγκεντρώσεις σε παραλίες, και μάλιστα μέσα στο νερό, ώστε να έχουν… λαοθάλασσα! Κάποια θα προτιμήσουν τηλεφωνικούς θαλάμους, και κάποια, σεβόμενα τον εαυτό τους, θα επιλέξουν θερινό κινηματογράφο, όπου μετά την όποια ομιλία του αρχηγού ( τρομάρα του…), θα προβάλεται και η ταινία «Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ».Απόλυτα επίκαιρη!
------------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!