ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (20/2/2018)



Ανδρέας
     Κάθε γιατρός, λέει τα δικά του, για το ποιο είναι το καλύτερο ψωμί, ποιο το καλύτερο κτλ κτλ κτλ. Χαζομάρες λένε… Καλύτερο ψωμί, είναι το χωριάτικο σιταρένιο, μόλις βγεί από το φούρνο! Να το «πλακώσεις» με τυρί ή κασέρι, και να του δώσεις να καταλάβει…..
------------------------------------
    Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί απαγορεύεται το κρασί στη νηστεία της Σαρακοστής. Όμως, καθόλου δεν με ενοχλεί, αφού πίνω σπανίως…. Τα υπόλοιπα όμως….. Εάν γράψω πως πρεπει να ξεχωρίσουμε το στομάχι από τη θρησκεία, πολλοί θα πέσουν να με φάνε! Για αυτό και δεν το γράφω, μήπως και … γλυτώσω! Πάντως, η υποκρισία «χτυπάει» κόκκινο. Π.χ. η ταραμοσαλάτα. Χωρίς λάδι, δεν γίνεται. Το λάδι, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Η ταραμοσαλάτα, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Άσε, να μην συνεχίσω…..
------------------------------------
    Τι ωραίοι που είναι αυτοί των ΜΚΟ!.... Για τον Βέλγο γράφω, τον Ρόλαντ φάν Τρεχαγύρευε, που κατέθεσε πως δεν πήγε ποτέ σε μπουρδέλο στην Αϊτή. Γιατί να πάει; Είχε κάνει το σπίτι του μπουρδέλο!
------------------------------------
    Ποια είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη των τελευταίων 30 ετών; ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!
Ποια είναι η μεγαλύτερη συμφορά των τελευταίων 30 ετών; ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Δεν χρειάζεται αιτιολόγηση, το ξέρετε πολύ καλά!