ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/2/2018)



Ανδρέας
     Αντί ΟΑΣΘ, έχουμε πλέον ΟΣΕΘ! Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλοιώς! Πάντως, για να είμαστε και δίκαιοι, το κακό μαύρο χάλι που περιέγραφα πρίν από ένα μήνα περίπου, έπαψε να υπάρχει. Παρατηρήθηκε αισθητή βελτίωση στην συχνότητα των δρομολογίων. Όσο για τις γραμμές που ήταν … «παραδοσιακά» προβληματικές, παραμένουν προβληματικές…. Αρκεί να μην βάψουν και τα λεωφορεία κόκκινα, ή … ρόζ! Για κάτι τέτοιο, λεφτά θα βρεθουν!
------------------------------------
    Σε ένα σχολείο στα Χανιά, η σημαία λόγω κακοκαιρίας, σκίστηκε και μπλέχτηκε. Η διευθύντρια κάλεσε την Πυροσβεστική , με την βοήθεια της οποίας αντικατέστησε αμέσως την σημαία. Πόσο απλά είναι τα πράγματα…….
------------------------------------
    Ποιος δουλεύει ποιόν με τους Σκοπιανούς. Κατέβασαν, λέει, πινακίδες με το όνομα «Αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος» στα Σκόπια! Τόσο πολύ! Και συμφωνούμε να τους επιτρέψουμε το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ + κάτι τι» στην ονομασία τους, και τους επιτρέπουμε να μπούν στο ΝΑΤΟ ( και την ΕΕ, να μην ξεχνιόμαστε… ) και τη επόμενη ημέρα ( τρόπος του λέγειν ) αφήνουν μόνο το «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο όνομα, ξαναβάζουν τις πινακίδες τους, ξαναστήνουν αγάλματα και πάει λέγοντας. Τι θα πούμε τότε; Να βγούν από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ; Μα τότε, θα είναι πολύ αργά, και εάν δεν το δεχτούμε, θα έχουμε ΕΜΕΙΣ κυρώσεις… Γιατί έτσι παίζεται το «παιχνίδι». Για αυτό λοιπόν, ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, όσο μεγάλες και εάν είναι οι πιέσεις, οι οποίες έμμεσα συνδέονται και με την Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, με την ανοχή του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Όλα συνδέονται !
Βέβαια, οι πινακίδες κατέβηκαν για συντήρηση του δρόμου…..
------------------------------------
    Κάποιοι Δήμοι, θα μοιράσουν και πάλι, σακκούλες με κοτόπουλο, κρεμύδια, πατάτες, φασόλια και φακές σε συμπατριώτες μας, που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ! Εάν αυτό δεν είναι κατάντια, τότε ποιο είναι; Η κρεμάλα είναι λίγη για αυτούς που μας έφεραν σε αυτή τη θέση. Γιατί, υποτίθεται πως τους εκλέγαμε, γιατί ήξεραν περισσότερα. Το μόνο που ήξεραν ήταν να γεμίσουν τις τσέπες τους. Και το χειρότερο, ακόμα εμφανίζονται στο προσκήνιο, σαν επίδοξοι…. σωτήρες!!!!!