ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

10/2/2018 Εκκλησιασμός – ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ



ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ (ΝΠΔΔ)
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67132.Τηλέφωνο/FAX:25410 -25425
Ξάνθη  12  Φεβ 2018
10  Φεβ’18  Εκκλησιασμός – ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ  στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ
    Τελέστηκε στις 10  Φεβ.2018 η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, μέσα στο Στρατόπεδο « Δημ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ», στο χ Γλαύκη, στο πλαίσιο του προγράμματος :‘’Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. που υπάρχουν στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης’’. Ο εκκλησιασμός διοργανώθηκε με πρωτοβουλία όλων των αναδόχων που μίσθωσαν λεωφορείο για τη δωρεά μεταφορά. Ιερούργησε ο Πρωτοσύγκελος Πατήρ Σοφρώνιος.
Στη συνέχεια τελέστηκε Μνημόσυνο ‘’ Υπέρ Αναπαύσεως και Συγχωρήσεως των Ψυχών’’ των  εκλιπόντων συναδέλφων μελών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης. 
    Μετά τον εκκλησιασμό, προσφέρθηκε  σε όλους καφές, αναψυκτικά και άλλα εδέσματα. Εκφράσθηκαν οι ευχαριστίες όλων μας στο Διοικητή και σε όλο το προσωπικό της Μονάδος για την υποδοχή και φιλοξενία.
    O επόμενος εκκλησιασμός   στα Πομακοχώρια, είναι στις 9 Μαρ.2018, ( Γ’ Χαιρετισμοί), που θα τελεστεί με φροντίδα του ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ως αναδόχου Συλλόγου.
    Επίκαιρη πληροφόρηση, με χρόνους αναχώρησης λεωφορείου και τηλέφωνα για δηλώσεις συμμετοχής, όπως στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του Λυκείου Ελληνίδων που θα εκδοθεί και  αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.eaasxanthis.gr.