ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ…

Στον Σαρρή ο Μαρινάκης με οργή για τη διαιτησία
Κανείς δεν αμφιβάλλει, ούτε κάν οι Παναθηνα’ι’κοί, ότι ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδος.
Έ, λοιπόν, πολύ θα το ευχαριστιόμουν, εάν τον ‘’έκαιγε’’ η διαιτησία σε 6-7 παιχνίδια, συγχρόνως ευνοούσε κάποιον άλλον ( όποιον θέλετε ) σκανδαλωδώς, όπως τον Ολυμπιακό στο παρελθόν, και ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ενώ ο Ολυμπιακός, έβγαινε…ΤΡΙΤΟΣ !
Και  ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ θα ήταν, εάν αυτό γινόταν 4 -5 φορές συνέχεια !
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/                  
http://www.real.gr/
    Προγραμματισμένη επίσκεψη στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας μαζί του τους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Βρέντζο και εκεί εκφράστηκαν τα παράπονά του για την διαιτησία των δυο πρώτων αγωνιστικών της Super League.
    Στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι ήταν μια προγραμματισμένη συζήτηση σχετικά με το ποδόσφαιρο γενικά και όχι για τους "ερυθρόλευκους", όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τα σφυρίγματα στα παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου και τον Παναιτωλικό και πιστεύει ότι η ομάδα του αδικήθηκε.
    Στο Λιμάνι κάνουν λόγο για τέσσερα πέναλτι που δεν έχουν δοθεί και δυο κόκκινες κάρτες που χαρίστηκαν σε αντιπάλους, με αποκορύφωμα το σκληρό παιχνίδι -όπως υποστηρίζουν- των παικτών του Παναιτωλικού το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο.
    Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλησε να παρουσιάσει τις δικές του θέσεις προς τον ομόλογό του της Ομοσπονδίας, ενώ παράλληλα έγινε κουβέντα και για τους ορισμούς που έχουν γίνει από τη Λίγκα σχετικά με τους διαιτητές.
    Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στο Δ.Σ. της Super League και μάλιστα θα υπάρξει σχετική επικοινωνία με τον Χιου Ντάλας, διότι θεωρείται ότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Για παράδειγμα ο Βοσκάκης από τα Χανιά τοποθετήθηκε τέταρτος διαιτητής στο Αγρίνιο και είναι ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί και να μειωθούν τα έξοδα, αν γίνουν καλύτεροι ορισμοί.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ‘’κοριό’’ που υπάρχει στο γραφείο του Προέδρου της ΕΠΟ, ο κ. Μαρινάκης ζήτησε τα εξής.
        Οι αγώνες του Ολυμπιακού, να ξεκινούν με προβάδισμα 2-0 στα εκτός και 1-0 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδος.
        Ο Ολυμπιακός να ορίζει τους διαιτητές και τους επόπτες.
         Διαιτητής που δενκαταλογίζει τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα εις βάρος παίκτη της αντιπάλου ομάδος, να διαγράφεται οριστικά από τους πίνακες των διαιτητών.
         Εάν μία αντίπαλη ομάδα, νικήσει τον Ολυμπιακό, ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ στην κατώτερη κατηγορία.
   Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, υποσχέθηκε να μελετήσει τα αιτήματα, και να τα θέσει υπόψη του ΔΣ.
   Εξάλλου,   ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και εκεί θα τεθούν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και θα ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις.