ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά τους διορισμούς δικών τους παιδιών, οι χρυσαυγίτες βουλευτές παίρνουν τώρα και άτοκα δάνεια

‘’ΟΥΑΙ  ΚΑΙ  ΑΛΟΙΜΟΝΟ  ΥΜΙΝ,  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ  ΚΑΙ  ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ,  ΟΤΙ  ΑΝΑΛΥΕΤΕ  ΤΟΝ  ΚΩΝΩΠΑ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ  ΤΗΝ  ΚΑΜΗΛΟΝ’
Πόσο πετυχημένο για την περίπτωση, αλήθεια
Μήπως οι ‘’ερευνητές’’ ρεπόρτερ θα έπρεπε να ψάξουν και να δημοσιεύσουν ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ από τους 300 έκαναν τα ίδια πράγματα ? Ας το κάνουν, και μετά το κουβεντιάζουμε….
Τους είπε κάποιος ότι…’’ ΔΡΥΟΣ ΠΕΣΟΥΣΗΣ ΠΑΣ ΑΝΗΡ ΞΥΛΕΥΕΤΑΙ ‘’ και μπέρδεψαν τα κόμματα.
Έθνος της Κυριακής
    Εκτός από τους προνομιακούς διορισμούς ημετέρων στη Βουλή, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κάνοντας χρήση των βουλευτικών προνομίων τους, εξασφαλίζουν για τους εαυτούς τους και άτοκα δάνεια.
    Όπως αναφέρει το "Έθνος της Κυριακής", βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προχώρησαν και στον άτοκο δανεισμό τους από τη Βουλή, καθώς ο μισθός των 6.500 ευρώ, φαίνεται πώς δεν τους έφτανε.
    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη στιγμή που τα δάνεια δίδονται με το σταγονόμετρο και φυσικά όχι άτοκα, τέσσερις βουλευτές και ένας πρώην βουλευτής του κόμματος και νυν ανεξάρτητος πήραν από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Βουλευτών και Ευρωβουλευτών της Βουλής, άτοκο δάνειο ύψους 10.000 έως 15.000€ ο καθένας, το οποίο θα το αποπληρώνουν μέσω παρακράτησης του ποσού που τους αναλογεί- από τις μηνιαίες αποδοχές τους, μέχρι και για διάστημα τεσσάρων χρόνων ή 48 άτοκων μηνιαίων δόσεων, οπότε και πρέπει να τα ξεπληρώσουν.
    Πρόκειται για τους: Ηλ. Παναγιώταρο, Δ. Κουκούτση, Ν. Μίχο και Κ. Μπαρμπαρούση, καθώς και ο πρώην βουλευτής της ΧΑ και νυν ανεξάρτητος, Χρ. Αλεξόπουλος, κατέθεσαν στη Βουλή το σχετικό αίτημα για άτοκη δανειοδότηση και έλαβαν αμέσως το ποσό που ζήτησαν.
    Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο προνόμιο από συναδέλφους τους και παρά το ότι καταγγέλλουν το σύστημα, πήραν το δάνειο.