ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Στα «κόκκινα» ο Φούστερ!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Φούστερ! Ο 28χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ συμφώνησε σε όλα και τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα!
Στα «κόκκινα» ο Φούστερ!
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Βιγιαρεάλ είναι ο παίκτης τον οποίο έχει επιλέξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την γραμμή κρούσης των Πειραιωτών. Ο Φούστερ φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντιόγκο σε έναν μεσοεπιθετικό ρόλο στον οποίο τον καθιέρωσε ο Βαλβέρδε στη Βιγιαρεάλ.


To συμβόλαιο του Φούστερ λήγει στις 30.6.2013, όμως η εντολή του Βαλβέρδε είναι να κλείσει ο παίκτης άμεσα. Ο Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει ότι ο Βάσκος είναι το αφεντικό και εκτέλεσε κατά γράμμα την εντολή του, φτάνοντας πολύ γρήγορα σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα. Άλλωστε, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος της μεταγραφής δεν ήταν μεγάλο.

Όλα δείχνουν πάντως ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για άλλον στράικερ καθώς ο Φούστερ δεν είναι ο φορ περιοχής που έψαχναν οι ερυθρόλευκοι...

Η συμφωνία αναμένεται να επικυρωθεί και τυπικά την Τετάρτη το μεσημέρι αν και σύμφωνα με όσα διαρρέουν Ολυμπιακός και Φούστερ αντάλλαξαν ήδη κάποια προσύμφωνα υπογεγγραμμένα. Όπερ μεθερμηνευόμενον, η δουλειά έχει τελειώσει και πλέον απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο ποδοσφαιριστής.

Μια μεταγραφή που σίγουρα αποτελεί προσωπικό στοίχημα του Βαλβέρδε...

Το who iw who

O Ισπανός μέσος Νταβίντ Φούστερ Τορίχος είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1982. Έχει ύψος 1.78 μ. και βάρος 71 κιλά. Ο Φουστέρ έχει παίξει σε Ολίβα, Βιγιαρεάλ Β, Έλτσε ενώ από το 2009 είναι μέλος της Βιγιαρεάλ, στην οποία ως γνωστόν έχει δουλέψει ο Βαλβέρδε.

Την σεζόν 2009 παραχωρήθηκε από την Έλτσε στην Βιγιαρεάλ έναντι του ποσού των 500 χιλ. ευρώ. Η Βιγιαρεάλ τον ξαναγόρασε με αυτόν τον τρόπο. Επίσης έχει έναν μικρότερο αδερφό, τον Ραούλ, που είναι αμυντικός και με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Έλτσε.


Σεζόν - ομάδα - συμμ. - γκολ

2005-06 Βιγιαρεάλ Β' 26 - 3
2006-07 Βιγιαρεάλ Β' -
2007-08 Βιγιαρεάλ Β' 32 - 10
2008-09 Έλτσε 34 - 10
2009-10 Βιγιαρεάλ 22 - 3
gazzetta.gr
www.sportinforming9.blogspot.com