ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σκορδά-Λιάγκας: Κάνουν τζετ σκι! Δες φωτογραφίες!

 



Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσεις πριν την επιστροφή τους στην τηλοπτική πραγματικότητα πέρασαν οι νεόνυμφοι στο Ιόνιο!

Μερικές ξέγνοιαστές στιγμές στα όμορφα νησιά του Ιονίου αποφάσισαν να περάσουν ο Γιώργος Λιάγκας και η αγαπημένη του Φαίη Σκορδά, λίγο πριν ξεκινήσουν οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρωινή εκπομπή, που θα παρουσιάζουν μαζί στο Mega.

Μπορεί το λαμπερό ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό, να έφυγε για ταξίδι του μέλιτος στη Νέα Υόρκη, ωστόσο, ένα πέρασμα από τις ελληνικές θάλασσες θεωρείται αναγκαίο. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, με το που επέστρεψαν στην Ελλάδα, έφυγαν για τα νησιά του Ιονίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “Hello!”, πρώτος προορισμός ήταν το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Το ζευγάρι έφθασε εκεί με το πλοίο της γραμμής και μετά την ολιγοήμερη παραμονή τους στο βορρά της Κεφαλονιάς, συνάντησαν τον φίλο τους Σπύρο Σκλαβενίτη και έφυγαν με ταχύπλοο για το Μεγανήσι.

Για μια εβδομάδα, ο Γιώργος και η Φαίη πραγματοποίησαν υδάτινες βόλτες σε απροσπέλαστους από ξηράς κόλπους, όπως η θέση φανάρι και οι παραλίες της Ιθάκης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους έκαναν θαλάσσιο σκι κλέβοντας τα βλέμματα.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά:

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει τζετ σκι!


Το λαμπερό ζευγάρι στο Ιόνιο!