ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Έλληνας πρώην αρχιλοχίας έγινε ο… «στρατηγός» του γύρου στην Αυστραλία



    Μέχρι και πριν από 4 χρόνια ήταν ένα στέλεχος του ελληνικού στρατού που πάλευε με τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κρίση, εντός και εκτός δουλειάς.
    Σήμερα είναι… ο στρατηγός του γύρου στην Αυστραλία, όπως τον αναφέρουν τα ξένα μέσα!
    Ο λόγος για τον 37χρονο πρώην αρχιλοχία Θωμά Δελιόπουλο που παραιτήθηκε από τον Ελληνικό Στρατό πριν από 4 χρόνια και έφυγε για τη μακρινή ήπειρο.
    Ο κ. Δελιόπουλος άνοιξε το «Kalimera», ένα σουβλατζίδικο με προχωρημένο design (για τραπεζάκια έχει... καρούλια της ΔΕΗ), στη συνοικία Όκλεϊ στη Μελβούρνη, το οποίο έχει γίνει «μαγνήτης» των καλοφαγάδων.
    Εκεί, ο μετρ του τυλιχτού παρασκευάζει καθημερινά 1.500 χειροποίητα σουβλάκια, ενώ ετοιμάζεται και για το δεύτερο βήμα καθώς πρόκειται να ανοίξει και μια κρεπερί με το όνομα «Mykonos»!
    Ο δρόμος, πάντως, δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς αφού πούλησαν τα υπάρχοντά τους και έφυγαν στην Αυστραλία, έπεσαν θύμα μιας Ελληνίδας που τους εξαπάτησε και τους έφαγε όσα χρήματα είχαν στην άκρη! 
    Όπως περιγράφει, ο ίδιος και η οικογένειά του φιλοξενήθηκαν για ένα μήνα σε παλιό γηροκομείο και στη συνέχεια στο σπίτι δύο Ελλήνων ηλικιωμένων που συγκινήθηκαν από την ιστορία τους.
    Αφού στάθηκε στα πόδια του, μπορεί να ατενίζει πλέον το μέλλον με αισιοδοξία. Και όσο κι αν του λείπει η Ελλάδα, τονίζει ότι στην Αυστραλία βρήκε κάτι πολύ σημαντικό: το να μπορείς να νιώθεις δημιουργικός και να μη βρίσκεις εμπόδια σε ό,τι κι αν κάνεις.