ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Με αυτή την ξανθιά απατά από το 1994 ο πρίγκιπας Φίλιππος την Ελισάβετ



Η αντίδραση της βασίλισσας ξαφνιάζει
Και ύστερα σου λένε, από πού ‘’πήρε’’ ο Κάρολος.
Ένα ‘’εμβόλιμο’’ ανέκδοτο, ό τι πρέπει για την περίπτωση
Ένα πλοίο, έπιασε λιμάνι σε ένα νησάκι στον Ειρηνικό, και ο τοπικός φύλαρχος διοργάνωσε γιορτή.
Στην γιορτή, οι ναύτες χόρευαν με τις ντόπιες κοπέλες, αλλά επειδή είχαν μήνες να δούν γυναίκα, τους ‘’σηκωνόταν’’, οπότε οι κοπέλες ρωτούσαν ‘’τι είναι αυτό?’’.
Οι ναύτες, απαντούσαν όλοι. ‘’Αυτό είναι το κουπί !’’.
Μια κοπέλα, χόρευε με τον πλοίαρχο, αλά δεν ‘’κατάλαβε’’ καμιά ‘’ενόχληση’’. Και τον ρώτησε.
’εσείς, κύριε Καπετάνιε, δεν έχετε κουπί ?’’.
Και ο πλοίαρχος απάντησε.
’Μα εγώ είμαι καπετάνιος, δεν έχω κουπί. Έχω όμως μοτεράκι. Μπλά, μπλά, μπλά…’’
Όμως, από ότι φαίνεται, ο Φίλιππος δεν έχει ούτε μοτεράκι πλέον….
Πάντως, από ό τι φαίνεται στις φωτογραφίες, η Μπραμπούρν πρέπει να ήταν και πολύ Μπαρμπούνι.
    Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται για το φλερτ μεταξύ του πρίγκιπα Φιλίππου, συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ και της ξανθιάς Πένι Μπραμπούρν. Η ιδιότυπη σχέση μεταξύ τους άρχισε να αναπτύσσεται το 1994 και κρατάει μέχρι σήμερα που ο βασιλιάς ( βασιλικός σύζυγος, όχι βασιλιάς ) είναι 93 ετών.
    Η Μπραμπούρν, εντυπωσιακή και σήμερα στα 62 της, σύζυγος ξαδέλφου του Φιλίππου, έκανε τις προηγούμενες ημέρες, όπως συνηθίζει, μαθήματα ιππασίας μαζί με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Τα κουτσομπολιά για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν από την πρώτη στιγμή που εθεάθησαν μαζί, το 1994 και εξακολουθούν και σήμερα.
    Το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχαν και οι δύο στο Royal Windsor Horse Show, από όπου κυκλοφόρησαν πολλές φωτογραφίες τους που τους δείχνουν να πειράζει ο ένας τον άλλον και να γελάνε ακατάπαυστα. Η χιουμοριστική αλλά και η ερωτική διάθεση μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από διάχυτη.
    Και αν αναρωτιέστε πού ήταν η βασίλισσα, η απάντηση ήταν πολύ κοντά, λίγα μέτρα μακριά και μάλιστα έβλεπε με χαρά τον επί 67 χρόνια σύζυγό της να... τσιλιμπουρδίζει. Η Ελισάβετ, άλλωστε, γνωρίζει και αποδέχεται την αδυναμία  του πρίγκιπα Φιλίππου στο ωραίο φύλλο. Αλλωστε και ο ίδιος δεν το κράτησε ποτέ μυστικό.
     «Το φλερτ στην ηλικία του τον κρατά ζωντανό. Είναι πολύ καλό για εκείνον. Του δίνει χαρά» τονίζει ένας από τους παλαιότερους φίλους της βασίλισσας. Η Ελισάβετ λέγεται, μάλιστα, ότι είναι ιδιαίτερα χαλαρή αυτή την περίοδο όσον αφορά τη σχέση Φιλίππου-Πένι. «Απαξιεί, σηκώνει τους ώμους της και λέει ''στον Φίλιππο αρέσει να την έχει κοντά του´», όπως εξομολογείται άνθρωπος κοντά στο βασιλικό ζεύγος. Ο πρίγκιπας Φίλιππος από την πλευρά του δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτονται οι άλλοι.
    Κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Ελισάβετ, στον Φίλιππο έχουν χρεωθεί διάφορα φλερτ, με πιο πρόσφατο αυτό με την Τζέιν, κόμισα του Γουέστμορελεντ και την Αλεξάνδρα, σύζυγο του κληρονόμου ζυθοποιίας Lord Tollemache, όπως και με τις ηθοποιούς Αννα Μάσεϊ και Μερλ Ομπερον. Η αντίδραση του Φιλίππου σε όλα αυτά τα κουτσομπολιά επί χρόνια ήταν η αδιαφορία, χωρίς, ωστόσο, να λείπουν περιστασιακά οι εξοργισμένες αντιδράσεις.
    Από την πλευρά της η Ελισάβετ δεν έχει ποτέ αμφισβητήσει την αφοσίωση και την υποστήριξη του συζύγου της. Αντιθέτως. Οπως η ίδια είπε το 1997, όταν έκλεινε με τον Φίλιππο 50 χρόνια γάμου, «ο πρίγκιπας είναι η δύναμή μου και ο λόγος που έμεινα όρθια τόσα χρόνια».Ωστόσο, όπως τονίζει μιλώντας στη Daily Mail φίλος της, η βασίλισσα απλά έχε αποδεχθεί ότι οι άνδρες έχουν κάποιες ανάγκες. «Αυτό δεν σημαίνει ότι αγαπούν τις γυναίκες τους λιγότερο», προσθέτει.
Η διαχρονική σχέση του με την Μπραμπούρν
    Από όλες τις γυναίκες που έχουν κατά καιρούς συνδέσει με τον πρίγκιπα Φίλιππο, αυτό της Πένι Μπραμπούρν, εμφανίζεται σταθερά και περιοδικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
    Οχι τυχαία. Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων δεκαετιών ο Φίλιππος και η Μπραμπούρν έχουν περάσει αμέτρητα Σαββατοκύριακα μαζί. Επιπλέον, η 64χρονη έδινε πάντα το παρόν στα πάρτι που διοργάνωνε ο Φίλιππος στο απομονωμένο εξοχικό του στο Νόρφολκ. Οχι, όμως, και όταν το παρόν έδινε και η βασίλισσα...
    Επιπλέον, πριν χρόνια είχαν υποκλαπεί οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ Φιλίππου και Πένι Μπραμπούρν.   Τα αποσπάσματα που είχαν διαρρεύσει στη δημοσιότητα, έδειχναν οικειότητα και μάλιστα μεγάλη, αφού οι δυο τους συζητούσαν αρκετά προσωπικά θέματα, όπως το διαζύγιο του Καρόλου με την Νταϊάνα.
    Τώρα, βέβαια, καθώς τα χρόνια έχουν περάσει οι ‘’δραστηρίοτητες’’ του... ζευγαριού έχουν περιοριστεί. Ελάχιστα πράγματα εκτός από κάποιες βόλτες με τα άλογα μπορούν να κάνουν. Τον περισσότερο χρόνο τους μαζί συνηθίζουν να τον περνούν ζωγραφίζοντας...