ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σφοδρή ενόχληση στην αστυνομία για τη στάση της Ζωής



Η μαντάμ ‘’όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω’’, έχει αρχίσει να γίνεται πέρα από προσβλητική, και επικίνδυνη!
Μήπως πρέπει να της κρατήσουν θέση σε κανένα κατάλληλο ιατρικό ίδρυμα ?
    Οι φράσεις όπως «να μου δώσει εξηγήσεις και αναφορά» και το «κύριε αστυνομικέ» που χρησιμοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν απευθυνόταν στον ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή καθώς και το ύφος και οι υποδείξεις της Προέδρου προκάλεσαν έντονη ενόχληση στην Ελληνική Αστυνομία.
    Σύμφωνα με το Mega οι αστυνομικοί δηλώνουν θιγμένοι από τη συμπεριφορά και τις υποδείξεις της Προέδρου της Βουλής σε ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας.
    Οπως δηλώνουν από την ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί σέβονται τους θεσμούς και τους πολίτες όμως αναφέρονται και δίνουν εξηγήσεις μόνο στους προϊσταμένους τους αφού εκτελέσουν πρώτα τις διαταγές που έχουν.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αστυνομικός με τον οποίο συνομίλησε η κα Κωνσταντοπούλου είναι ψηλά στην αστυνομία και έχει τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή.
    Ο συγκεκριμένος αστυνομικός συνόδευσε τους διαδηλωτές όπως τον είχαν διατάξει μέχρι και έξω από τη Βουλή, ποτέ δεν τον ενημέρωσαν ότι θα έμπαιναν να δώσουν κάποιο ψήφισμα καθώς επίσης τους είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι υπάρχει φραγμός και δεν θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.