ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας προς τις Οργανώσεις Αποστράτων των ΕΔ & ΣΑ.



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ
(Με πυρήνα Στρατιωτικούς εα & Τεχνοκράτες)
          Αγαπητοί συνάδελφοι
          Με αφορμή την επιστολή του Συντονιστικού των Ενώσεων Αποστράτων, προς την πολιτική ηγεσία της Χώρας, για το θέμα των Συντάξεων μας, σας στέλνω τις παρακάτω σκέψεις μου.
          Τώρα λοιπόν, μετά την αποστολή της επιστολής του Συντονιστικού, που σέβομαι και εκτιμώ τις πολύπλευρες δράσεις του, θα μας τα δώσουν πίσω όλα τα χρήματα και θα εφαρμόσουν την απόφαση του ΣΤΕ ;  Καλά έκαναν και πρέπει να συνεχίσουν και θα συνεχίσουν οι Ενώσεις, τις δράσεις τους προς αυτή την κατεύθυνση. Διερωτώμαι όμως, θα φέρουν αποτέλεσμα ; Μήπως είναι αφέλεια να σκεπτόμαστε πως μπορεί ! ! !
           Έχουμε το κόμμα μας, που προέρχεται από τις σάρκες των ΕΔ - ΣΑ, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (Κόμμα Αποστράτων) και δεν το ψηφίζουμε ! ! !  Ας συνεχίσουμε λοιπόν να ψηφίσουμε ΝΔ ή ΧΑ ή ΑΝΕΛ ή δεν ξέρω ποιον άλλο από αυτούς που μας έφεραν στο σήμερα και να τους παρακαλούμε στη συνέχεια για τις συντάξεις μας.
           Έχουμε 270.000 ε.ε. και ε.α. στρατιωτικούς και χρειαζόμαστε μόνο 180.000 ψήφους για να μπούμε στη Βουλή. Έχουμε όραμα αγαπητοί συνάδελφοι να φτιάξουμε μια νέα Πατρίδα και ισχυρές  ΕΔ και ΣΑ.
           Κύριοι παρακαλώ ας σταματήσουμε να λέμε ότι το καταστατικό των Οργανώσεών μας δε μας επιτρέπει να ασχολούμεθα με κόμματα. Δικαιολογία, επιτρέψτε μου να πω, για να μην αναπτύξουμε δράση. Αν πραγματικά θέλουμε μπορούμε, χωρίς να εκτεθούμε.   Η Πατρίδα μας χρειάζεται όλους μαζί, μια γροθιά, μήπως εμείς αδιαφορούμε ; 
           Από το παλιό πολιτικό κατεστημένο δεν υπάρχει καμιά προοπτική. Δεν υπάρχει ελπίδα. Δεν υπάρχει μέλλον.  Συνάδελφοι  ελάτε μαζί μας, σταθείτε δίπλα μας να φτιάξουμε επιτέλους μια περήφανη Πατρίδα με χαμογελαστούς και αισιόδοξους Έλληνες. Έτσι θα έχουμε διπλό αποτέλεσμα, μια ευημερούσα, σύγχρονη, αναπτυσσόμενη Ελλάδα με αξίες και όραμα και παράλληλα επίλυση των θεμάτων που χρόνια ταλανίζουν τις  ΕΔ - ΣΑ και τα στελέχη τους, που έχουν αντίκτυπο στην ασφάλεια της Χώρας.
Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλους και στο έργο των ΕΔ και ΣΑ
Γιώργος Τσακίρης
αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας