ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (24/5/2018)


Ανδρέας
    Τα ανεκδοτάκια που συχνά – πυκνά βάζω, δεν είναι και τόσο άγνωστα. Απλώς, τα βάζω για να «σπάει» και λίγο η σοβαρότητα του μπλόκ!
-------------------------------------
    Μείον τρείς βαθμούς, σε 7 ομάδες της Β΄ Εθνικής! Για διάφορους λόγους….. Και δεν άνοιξε ρουθούνι! Μα, γιατί να ανοίξει; Όσοι ανέβαιναν, ανεβαίνουν. Όσοι παρέμεναν, παραμένουν. Και όσοι υποβιβάζονταν, υποβιβάζονται! Άρα, μηδέν εις το πηλίκον! Εγώ θα πρότεινα, σαν δείγμα αυστηρότητας, η ΕΠΟ να αφαιρέσει 15 βαθμούς από όλες τις ομάδες. Για να δείξει την πυγμή της, ντε…. Να τους «δείξει» εκείνη! Σημείωση: «Το τρέχων πρωτάθλημα», δεν υπάρχει! Το πρωτάθλημα είναι γένους ουδετέρου και είναι ΤΡΕΧΟΝ! Αμάν πιά! Κρίμα τα λεφτά των πατεράδων σας που ξόδεψαν για να μάθετε γράμματα….
-------------------------------------
    Οι δυό στρατιωτικοί μας, μπήκαν 50 ( ή 250, δεν έχει σημασία) μέτρα στην Τουρκία ( εάν μπήκαν… ) και τους συνέλαβαν. Και τους ταλαιπωρούν τρείς μήνες τώρα. Εάν και εμείς συλλαμβάναμε κάποιο από τα πλοία τους που κάνουν βόλτες στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, τι θα γινόταν; Μήπως έβαζαν λίγο μυαλό; Μα, θα πεί κάποιος, αυτό δεν μπορεί να γίνει αναίμακτα… Έ, να μην γίνει αναίμακτα το πολύ – πολύ. Είμαστε ή δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος; ( Τι καθομαι και λέω τώρα….. )
-------------------------------------
    Έχω την εντύπωση, πως ο Πομπέο με τον Κοτζιά «τακιμιάσανε» για τα καλά! Ισοϋψείς, ισοπαχείς, σαν αδελφάκια μοιάζουν! Έτσι και τον «φιλέψει» τίποτα μουσακάδες, παστίτσια, ντολμαδάκια, σουβλάκια, κοκορέτσια κτλ  ο δικός μας, πάει, τον έκανε φιλέλληνα!
-------------------------------------
    Τον «Ρουβίκωνα» γιατί τον θυμιάζουν; Επειδή δεν ρίχνει μπόμπες; Ούτε κάν κανένα «μολοτωφάκι»; Έ, σιγά – σιγά, θα έρθουν και αυτά… Να το θυμάσαι, Νικολάκη!