ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Εκτός φυλακής για τρίτη φορά με άδεια ο Κουφοντίνας


Το έστειλε ο Γιώργος Επιτήδειος
    Εκτός φυλακής για τρίτη φορά το τελευταίο διάστημα μετά τη χορήγηση άδειας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας.
    Η τρίτη αυτή άδεια προβλέπει πιο χαλαρά μέτρα ασφαλείας, καθώς θα πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που θα διαμένει μόνο μια φορά την ημέρα (
μεταξύ των ωρών 10 π.μ. και 2 μ.μ.), ενώ αντίθετα στις δύο προηγούμενες άδειες που του χορηγήθηκαν εμφανιζόταν στο Αστυνομικό Τμήμα δυο φορές την ημέρα.
    Ο Κουφοντίνας βγήκε από τη φυλακή μια ημέρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου και νοσηλευόταν μετά από απεργία πείνας προκειμένου να του χορηγηθεί άδεια - όπως και τελικά έγινε.
    Μαζί του ήταν η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτορας ενώ πρώτος τον αγκάλιασε το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης.
Πρεσβεία των ΗΠΑ για Κουφοντίνα: Καταδικάζουμε την τρίτη άδεια σε έναν τρομοκράτη και δολοφόνο
    Μέσω twitter σχολίασε η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα την τρίτη άδεια που έλαβε ο καταδικασμένος τρομοκράτης Δημήτρης Κουφοντίνας.
    Ο διαχειριστής του λογαριασμού της πρεσβείας στο twitter έγραψε «Καταδικάζουμε απόλυτα την τρίτη άδεια σε έναν καταδικασμένο τρομοκράτη και δολοφόνο. Είναι μία επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των πολυάριθμων θυμάτων του και ένα ακόμα κίνητρο για τους αναρχικούς ακολούθους του να διαπράξουν βίαιες και καταστροφικές πράξεις στο όνομά του».