ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Θεσσαλονίκη 14.06.2018
Ν.Δ Θεσσαλονίκης: Η Ν.Δ με την πρόταση δυσπιστίας επιχειρεί να ανοίξει το δρόμο για την απαλλαγή της χώρας από την τραγική Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ είναι μια κακή συμφωνία. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να αποτρέψουμε την υποθήκευση του μέλλοντος της πατρίδας μας. Η αποδοχή της «μακεδονικής» γλώσσας και της «μακεδονικής» εθνότητας συνιστούν μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση.
    Ύστερα από έξι μήνες μυστικής διπλωματίας, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συμφώνησε να υπογράψει διακρατική συμφωνία, αφού προηγουμένως περιφρόνησε τον Ελληνικό λαό και τις ευαισθησίες του.
    Για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει «μακεδονική» εθνότητα και «μακεδονική» γλώσσα, στοιχεία που συνιστούν τη ρίζα του αλυτρωτισμού. Ο Πρωθυπουργός, δεν έχει καμία πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα υπογράφοντας την Κυριακή στις Πρέσπες μια συμφωνία η οποία δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα που στη συνέχεια, δε θα μπορεί να αλλάξει.
    Επιπλέον, μια κακή συμφωνία προσφέρει έδαφος στον εθνικισμό, κάτι που δυστυχώς συμβαίνει σχεδόν παντού στην Ευρώπη.
    Η ΝΔ χρησιμοποιεί όλα τα διαθέσιμα κοινοβουλευτικά μέσα προκειμένου να αναδειχθεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν έχει πολιτική εντολή για να υπογράψει αυτή την κακή συμφωνία για την Ελλάδα.
    Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η ΚΟ της ΝΔ και συζητείται αυτή τη στιγμή στο Κοινοβούλιο, επιχειρεί να ανοίξει τον δρόμο για την απαλλαγή της χώρας από την τραγική, όπως αποδεικνύεται Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
    Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε να δούμε αν υπάρχουν 154 βουλευτές που είναι πρόθυμοι να πουν «ναι» στην υπογραφή που ο Πρωθυπουργός είναι  έτοιμος να βάλει στις Πρέσπες.