ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Τριήμερο με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό


http://thessbomb.blogspot.com
    Ένα τριήμερο με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ αναμένεται, ενώ η Βουλή θα ενημερώνεται για τη συμφωνία.
    Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία καλεί να συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα από σήμερα στις 10 το πρωί και για τρεις ημέρες, πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν εναντίον του «ξεπουλήματος της Μακεδονίας». Tην ίδια ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η ενημέρωση του Κοινοβουλίου για τη συμφωνία.
    Διαδηλώσεις σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν και στην περιοχή των Πρεσπών, την ημέρα της υπογραφής της συμφωνίας. Στις Πρέσπες αναμένεται να φτάσουν διαδηλωτές από τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, καθώς και από τη Θεσσαλία. Ως φορέας οργάνωσης των κινητοποιήσεων εμφανίζεται η  «Επιτροπή αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».
    «
Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας καλεί τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.