ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (4/6/2018)


Ανδρέας
    Σας ενημερώνω, πως από αύριο 5 Ιουνίου μέχρι 16 Ιουνίου, δεν θα έχει «ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ» ΄λόγω απουσίας μου. Μην τρομάξετε, ούτε να ανησυχήσετε!
--------------------------------------------
    Στη Γερμανία το 1942, εν μέσω πολέμου, κυκλοφόρησε η είδηση πως θα ακριβήνει το ψωμί κατά 30 πφένιγκ ( 1 μάρκο = 100 πφένιγκ ). Όλοι αναστατώθηκαν και άρχισαν οι διαμαρτυρίες. Τελικά, το ψωμί αυξήθηκε κατά 10 πφένιγκ, και… όλοι ήταν ευχαριστημενοι! Οι ποίτες γιατί η αύξηση ήταν ΜΟΝΟ 10 πφένιγκ, και η χιτλερική κυβέρνηση γιατί ΤΟΣΟ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ να το αυξήσει. Αυτό είναι πραγματικό παράδειγμα προπαγάνδας του μαίτρ του είδους, Γκαίμπελς. Γιατί το γράφω; Πολύ απλό. Χιλιάδες «παπαγαλάκια» μας… «ενημερώνουν» καθημερινά πως οι συντάξεις θα κοπούν κατά 40%, ο ΕΝΦΙΑλτης θα αυξηθεί κατά 35% και πάει λέγοντας… Μήπως ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος είναι διαφορετικός, ώστε να πούμε «αμάν! Γλυτώσαμε! Πάλι καλά…» και η κυβέρνηση να κάνει τη «δουλειά» της; Α λα Γκαίμπελς; Γιατί, οι αρχές της προπαγάνδας, είναι χρονικά αναλοίωτες!
--------------------------------------------
    Και φτάσαμε στο απερίγραπτο σημείο, να χαιρόμαστε όταν οι σκοπιανοί κάνουν συγκεντρώσεις – διαδηλώσεις επιτυχημένες, για να μην αλλάξουν όνομα! Και φτάνουμε στο σημείο να παρακαλάμε να κρατήσει ο Ιβανώφ την άτεγκτη στάση του στο erga omnews! ΄Πού καταντήσαμε…. Να μας ζητάνε ένα  «ψωμί», να τους δίνουμε δέκα, να μην τα θέλουν, και να ζητούν τον «φουρνο» ολοκληρο!  Φτάνουμε στο σημείο να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στους σκοπιανούς στο θέμα του ονόματος, παρά στους δικούς μας. Και ναι, μεν, οι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όμως… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!
--------------------------------------------
    Έπεσαν, λέει, στη θάλασσα, λόγω θαλασσοταραχής, 83 κοντέινερς κάπου κοντά στην Αυστραλία. Έ, άμα δείτε την φωτογραφία, θα καταλάβετε γιατί έπεσαν. Στον Ειρηνικό ταξιδεύουν, όχι σε κάποια λίμνη…
--------------------------------------------
    Ελπίζω στο ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 2887, στις 17 Ιουνίου, να έχω καλές ειδήσεις να βάλω. Ελπίζω…..