ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ



ΛΕΣΧΗ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ
         Αθήνα,  27  Δεκ.  2016
ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
            Σύμφωνα με το καταστατικό της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού, συγκαλείται η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ (Γ.Σ.)-ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ των Μελών της, στη  Λέσχη  Αξιωματικών  Ενόπλων  Δυνάμεων (ΛΑΕΔ),  άνω αίθουσα «ΑΙΓΛΗ»,  την  Κυριακή  12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00,  με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
              Α.  Διοικητικός απολογισμός-Πεπραγμένα.
              Β.  Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Απαλλαγή Δ.Σ. από ευθύνη προηγούμενου έτους.
              Γ.  Προτάσεις-Προγραμματισμός δραστηριοτήτων έτους 2017
               Δ. Λοιπά θέματα που θα προταθούν έγκαιρα.
               Ε. Ενημέρωση για θέματα Ασφαλιστικού-Μισθολογίου και συντάξεων, καθώς επίσης και για δραστηριότητες ΠΟΣ.
              Στ.  Αρχαιρεσίες για  Διοικητικό Συμβούλιο  και  Εξελεγκτική Επιτροπή.
              Το  πρόγραμμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2017, θα περιλαμβάνει υποδοχή, νέες εγγραφές, καφέ,  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ,  κοπή βασιλόπιτας,  ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ.             
            Δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα ταμειακά τακτοποιημένα, τακτικά μέλη της Λέσχης.  Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως (είναι αποδεκτή η αποστολή με φαξ στο 2106816066 ή με e-mail: lesxi.as@gmail.com ) στο Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. μέχρι πέντε (5) ημέρες προ των εκλογών. Ψηφοφορία από αντιπρόσωπο επιτρέπεται, μόνο εφόσον έχει χορηγηθεί απλή έγγραφη εξουσιοδότηση σε μέλος της Λέσχης. Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα μόνο άλλο μέλος.
            Καλούμε τα Μέλη μας να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να δηλώσουν υποψηφιότητα για ανανέωση του Δ.Σ. ή της Ε.Ε., προκειμένου η Λέσχη να συνεχίσει, αλλά και να βελτιώσει τη δυναμική που έχει αποκτήσει. Η παρουσία σας ενισχύει της ΛΑΣ και συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της.
            Όποιος δεν έλθει στη Γ.Σ. μπορεί να καταθέσει τη συνδρομή του για το έτος 2017 (10 ευρώ) στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αριθ. λογαριασμού   6609-109888-903 (να αναγραφεί το όνομα καταθέτη) και να ψηφίσει δια αντιπροσώπου. Παρακαλούμε για τη σχετική  ενημέρωση του ταμία Κωνσταντίνου Παπαευαγγέλου τηλ. 6937442669  ή  μελών του Δ.Σ.              
             Για επιθυμούντες να εγγραφούν, υποψηφιότητες αλλά και για λοιπές λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Νικολόπουλο Βασίλειο, τηλ. 2106816066,  κιν. 6972717990, WIND *779900  ή   Αναστάσιο Παρασκευόπουλο,  τηλ. 6945374163,  WIND *774163 
    Το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται σε όλους υγεία και η  καινούργια χρονιά 2017 να είναι καλύτερη, πιο αισιόδοξη και  πιο ευτυχισμένη.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
            Με εκτίμηση και σεβασμό.
             Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
          Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας 
Νικολόπουλος Βασίλειος       Παρασκευόπουλος Αναστάσιος
          Ταξχος εα                                      Ανχης εα