ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κάλεσμα συστράτευσης από τη Φώφη Γεννηματά.



«Καρφιά» για την ομάδα Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη.
Τα ΖΟΜΠΙ επιστρέφουν…..
Άλλωστε, τι χειρότερο να πάθουν;
Άσε , μη λέμε και πολλά γιατί ο σοφός ελληνικός λαός φημίζεται για την βλακεία και απώλεια μνήμης του!
    Προσκλητήριο συστράτευσης όλων των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είναι αποστασιοποιημένα απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ότι δεν ζητά «να μπουν στην πρώτη γραμμή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά να κινητοποιηθούν και να βοηθήσουν».
    «Κάνουμε δημιουργική επίθεση στο μέλλον» είπε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σε αυτό το πλαίσιο έγινε η εκδήλωση για να τιμηθούν τα κοινοβουλευτικά στελέχη του χώρου πρόσθεσε.
    Παράλληλα άφησε καρφιά για την ομάδα Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Φλωρίδη. «
Το κάλεσμά μας να έλθουν μαζί μας είναι ανοικτό, αλλά είναι για τώρα, όχι για λίγο πριν τις εκλογές», είπε. Ξεκαθάρισε μάλιστα «από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε πίσω αυτούς που πήγαν να βρουν στασίδι και καρέκλα στην εξουσία. Εμείς δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή». Αντιθέτως, όπως είπε, επιδιώκει και θέλει να επιστρέψουν οι ψηφοφόροι που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Επέκρινε το Ποτάμι για τη στάση του και επανέλαβε ότι η πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ισχύει με τους όρους που ήλθε και το ΚΙΔΗΣΟ.
    Ερωτηθείσα για τη στάση του κ. Βενιζέλου απάντησε πως «όλοι έχουν τα δίκια τους, αλλά αυτά αφορούν το παρελθόν...δεν είναι ώρα για ρετρό διαφωνίες». Είπε, ακόμη, πως ο κ. Παπανδρέου την έχει διαβεβαιώσει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ).
    Τόνισε πως η ΔΗ.ΣΥ διεκδικεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ ότι επιχειρούν να διαμορφώσουν έναν νέο διπολισμό με ψεύτικες υποσχέσεις προς τους πολίτες. 
    Τέλος, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι η ΔΗ.ΣΥ θα συμμετάσχει σε ένα κυβερνητικό σχήμα εφόσον συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
    Φαίνεται πως ο τελευταίος δεν έκλεισε καλά την πόρτα. Και τώρα που χιόνισε, κρύωσαν και θέλουν να ξαναμπούν μέσα, αφού δεν τους έβαλαν «ΜΕΣΑ»!