ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Κυβερνοεπίθεση στα δύο μεγαλύτερα δελτία ειδήσεων του Ισραήλ-Μετέδωσαν μήνυμα υπέρ του Ισλάμ



    Κυβερνοεπίθεση δέχθηκαν τα δύο μεγαλύτερα δελτία ειδήσεων της ισραηλινής τηλεόρασης χθες Τρίτη το βράδυ, με χάκερ να μεταδίδουν στη διάρκειά τους μηνύματα υπέρ του ισλάμ, τα οποία παρουσίαζαν τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στο Ισραήλ ως θεϊκή τιμωρία.
    Η κυβερνοεπίθεση σημειώθηκε μία ημέρα πριν από την εξέταση σήμερα από το ισραηλινό κοινοβούλιο νομοσχεδίου που έχει προκαλέσει την οργή των μουσουλμάνων. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο αυτό, τα τεμένη δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν μεγάφωνα για να καλούν τους πιστούς στην προσευχή.
    Τα δελτία ειδήσεων των ιδιωτικών τηλεοπτικών δικτύων «2» και «10» διακόπηκαν χθες το βράδυ για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μεταδόθηκαν εικόνες μουσουλμανικών τόπων, όπως η Πλατεία των Τεμενών στην Ιερουσαλήμ, και παράλληλα ακουγόταν η φωνή του μουεζίνη που καλούσε τους πιστούς στην προσευχή.
    Στην οθόνη των τηλεοράσεων εμφανίστηκε στα εβραϊκά η φράση: «Ο Αλλάχ είναι ο μέγιστος», «τιμωρία θεού» και «η φωτιά που αγκαλιάζει τις καρδιές μας». Οι φράσεις αυτές φαίνεται να αναφέρονται στις καταστροφικές πυρκαγιές που κατέκαψαν την προηγούμενη εβδομάδα το Ισραήλ και τη Δυτική Όχθη.
    Οι κυβερνοπειρατές παρουσίασαν τις πυρκαγιές αυτές ως θεϊκή τιμωρία για το ισραηλινό νομοσχέδιο για τα μεγάφωνα των τεμενών.