ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τι απαντά ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων για την τοποθέτηση 15 αστυνομικών στο πρωθυπουργικό γραφείο.



Τελικά, είναι 16 ή 15 ; Γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Είναι 9,375% λιγώτεροι !
http://www.seleo.gr /
    Με αφορμή τη τοποθέτηση 15 φρουρών- αστυνομικών στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη μίλησε στον Alpha 96.5, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης, ο οποίος διευκρίνισε, «έχουμε έρθει σε επαφή με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για προσωρινό σχεδιασμό».
    Οι 15 αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο πρωθυπουργικό γραφείο και εκτελούν τα καθήκοντά τους, περιέγραψε ο κ. Τσαϊρίδης, ενώ σχολίασε, «υπάρχει τεράστια έλλειψη προσωπικού γενικότερα στη Θεσσαλονίκη» και δε θα έπρεπε να φυλάει όλα αυτά τα κτίρια η αστυνομία και να «μη βρίσκεται έξω με στόχο την αστυνόμευση του πολίτη».
    «Το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης φυλασσόταν ήδη με αστυνομικές δυνάμεις καθημερινά, οι οποίο πραγματοποιούσαν έλεγχο για το ποιοι έρχονται, ποιοι φεύγουν κτλ», τόνισε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε, «εμείς σαν Ένωση Θεσσαλονίκης έχουμε πει ότι θα πρέπει να αναθεωρηθεί ο τρόπος φύλαξης σταθερών στόχων και σημείων. Δεν είναι δυνατό να αξιοποιούνται αστυνομικοί σταθεροί σε στόχους και να μην υπάρχουν έξω περιπολικά, μηχανές και αστυνομικοί, οι οποίες έτσι θα είναι πιο αποτελεσματικοί και στη φύλαξη των στόχων και στην αστυνόμευση της πόλης διότι αντιλαμβάνεστε ότι όταν ένας σταθερός αστυνομικός, όταν θα δεχθεί επίθεση από όσα άτομα κι αν είναι, δε θα μπορέσει να κάνει κάτι».