ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνές Συνέδριο, με θέμα “Η χρήση της γνώσης”



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
            Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλες, φίλοι
            Το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Οκτ. 2016 με έναρξη το πρωί στις 09.00 θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Ριζάρη 2 και Λ. Βασιλίσσης Σοφίας) διήμερο Διεθνές Συνέδριο, με θέμα
Η χρήση της γνώσης”,
με ομιλητές Έλληνες και ξένους επιστήμονες διεθνούς κύρους και εμβέλειας. Θα αναφέρεται στη δημιουργία σε μεγάλη περιοχή του Νομού Βοιωτίας σύγχρονης πόλις, στα αρχιτεκτονικά πρότυπα των αρχαίων Ελληνικών πόλεων, με το όνομα “Eπτάπολις”. Στο εσωτερικό των κτισμάτων θα λειτουργούν κέντρα μάθησης όλων των τεχνών, επιστημών, λογοτεχνίας στην πιο σύγχρονη μορφή τους με παραπομπή στα επιτεύγματα των αρχαίων Ελλήνων. Ήδη έχει επικυρωθεί η αγορά της απαιτούμενης έκτασης.
    Η δημιουργία της “Επτάπολις” θα προβάλει διεθνώς την Πατρίδα μας επιστημονικά και τουριστικά, θα την καταστήσει ένα σύγχρονο κέντρο διάδοσης πολιτισμού – τεχνών – επιστημών. Θα ξαναδώσει στην Ελλάδα μας την χαμένη αίγλη της, που δημιούργησαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας, και δικαιούται ως κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.
    Λεπτομέρειες στο site   www.heptapolis.com
    Κόστος συμμετοχής συνεδρίου 15€. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας δήλωσης συμμετοχής.
    Έγκαιρα θα σας κοινοποιηθεί το σχετικό πρόγραμμα του συνεδρίου.
            Τη Δευτέρα  24 Οκτ. 2016  με συμμετοχή των ομιλητών και διοργανωτών, θα πραγματοποιηθεί ολοήμερη κρουαζιέρα με νέοτευκτο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο στον Αργοσαρωνικό (Υδρα - Πόρος – Αίγινα). Θα είναι δυνατή, στην διάρκεια της κρουαζιέρας, η συζήτηση με τους ομιλητές καθηγητές, ακαδημαϊκούς επί θεμάτων που αναφέρονται στην “Heptapolis”. 
   Κόστος συμμετοχής, ανά άτομο, 80€. Το κόστος περιλαμβάνει καφέ και γεύμα – μπουφέ. Μπορούν να λάβουν μέρος στην κρουαζιέρα σύζυγοι και φίλοι.
Δηλώσεις συμμετοχών για το συνέδριο και την κρουαζιέρα μέχρι και 25 Σεπ. 2016
    Στο τηλ 210 6773990  υπεύθυνος Τσακίρης ή στο e-mail  tsakiris1958@gmail.com 
    Κατάθεση χρημάτων μέχρι 30 Σεπ 2016 στην ALPHA BANK  στο λογαριασμό ΙΒΑΝ:  GR23 0140 1100 1100 0278 6016 115 στο όνομα Τσακίρης Γεώργιος. Στο καταθετήριο να γραφεί το επίθετο του καταθέτη/ Επτάπολις. 
    Καλό είναι το καταθετήριο να είναι διαθέσιμο κατά την είσοδο.
    Ο έλεγχος εισόδου στο αμφιθέατρο θα γίνεται με ηλεκτρονικά μέσα, γι’ αυτό κατά τη δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να δοθούν το ονοματεπώνυμο, η ιδιότητα – επάγγελμα, η διεύθυνση (οδός , αριθμός, πόλη), το τηλέφωνο και το e-mail (εάν υπάρχει).
            Το εγχείρημα είναι μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα και θα ολοκληρωθεί κατασκευαστικά σε 10 χρόνια από την έναρξή του, γιατί θα χρησιμοποιηθούν σύγχρονοι μέθοδοι κατασκευής.
    Φιλοδοξούμε στη  δική σας συμμετοχή και των φίλων σας που αγαπούν την Ελλάδα.
    Με εκτίμηση Γιώργος Τσακίρης