ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάντια ΡΕ!!!: Οι Χειριστές του Απάτσι διακομίστηκαν στο 424 ΓΝΣΕ με …Ασθενοφόρο!



    Αν έχουν κάνει και κάνει οι Χειριστές της Αεροπορίας Στρατού αμέτρητες Αεροδιακομιδές ,έχουν σώσει μωρά και γερόντια ,ορειβάτες ακόμη και ναυαγούς Πρόσφυγες & λαθρομετανάστες …
    Σύμφωνα με Πληροφορίες … όταν αυτοί κατέπεσαν κατά της διάρκεια της Άσκησης, αντί τους διακομίσουν με Ελικόπτερο ώστε να φτάσουν σε ελάχιστο χρόνο στο Ελικοδρόμιο του 424 ΓΝΣΕ ,τους έστειλαν ασθενοφόρο που καθυστέρησε πάνω απο 20′ λεπτά να φτάσει και έκανε Κύριος οίδε πόση ώρα από τα Βρασνά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης!
    Βέβαια τα Ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού μπορούν να τα χρησιμοποιούν Πρωθυπουργοί ,Υπουργοί ,Αναπληρωτές ,κοντυλοφόροι ,Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες ,αλλά δεν είναι διαθέσιμα για τους ίδιους τους Χειριστές όταν κινδυνεύουν !
    Να επισημάνουμε οτι οι Χειριστές του Απάτσι που κατέπεσε είναι ο Κυβερνήτης Ταγματάρχης και ο Συγκυβερνήτης Υπολοχαγός και δεν γνωρίζουμε αν είναι αναλώσιμοι !!!! (Αν όμως είχε συμβεί κάποιο μοιραίο κατάτην διακομιδή τους με Ασθενοφόρο και με την κίνηση που έχει η Χαλκιδική ;)
    Στην Περιοχή της πτώσης λόγω της Ασκήσεως επιχειρούν δεκάδες Ελικόπτερα   και κανένας «Αστεράτος » δεν έδωσε μια διαταγή για την Αεροδιακομιδή των Χειριστών του Απάτσι ! (Εκτός και αν είχε Ιατρικές γνώσεις και έκρινε ότι δεν χρειαζόταν )
    Να σημειωθεί ότι ο Ένας απο τους Χειριστείς έχει κατάγματα στη μύτη και στο πρόσωπο …Ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στην Εντατική του 424 ΓΣΝΕ με συμπτώματα πνιγμού ,αλλά η κατάσταση του ευτυχώς είναι Σταθερή !
    Όταν σηκώνουμε Super Puma για να σώσουμε λαθρομετανάστες από πνιγμό όλα είναι καλά …Κάποιοι άλλοι όμως δεν έχουν το ίδιο δικαίωμα στη Ζωή ούτε την ίδια μεταχείριση !
    Ντροπή και Κατάντια !
Σε συνέχεια της ενημέρωσης για το ΑΠΑΤΣΙ!

    Αυτή την ώρα το Apache είναι μισοβυθισμένο. Το επιθετικό ελικόπτερο έχει πέσει στη θάλασσα, σε βάθος περίπου έξι μέτρων. Το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι ήδη έχει αποσταλεί εξειδικευμένο κλιμάκιο ελέγχου στην περιοχή του ατυχήματος για τη διερεύνηση των συνθηκών, καθώς και την ανέλκυση του ελικοπτέρου.
    Στη συνέχεια θα αναλάβουν δράση οι τεχνικοί της Αεροπορίας Στρατού που θα ελέγξουν το μέγεθος των ζημιών που έχει υποστεί το Apache τόσο εξωτερικά όσο και στα ηλεκτρονικά του συστήματα.
    Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού η άσκηση «Σάρισα» συνεχίζεται κανονικά.