ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Η ασύλληπτη αντίδραση του παλαιστή που έχασε το μετάλλιο στο Ρίο



    Τραγελαφικές εικόνες με... στριπτίζ και πέταγμα παπουτσιών, σημάδεψαν τον τελικό των ρεπεσάζ της κατηγορίας των 65 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά ελευθέρας πάλης ανδρών στο Ρίο.
    Όλα άρχισαν έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Μογγόλο Γκαντζορίγκ και τον Ουζμπέκο Ναβρουζόφ που θα έδινε το ένα από τα δύο χάλκινα μετάλλια της κατηγορίας. Ο Μογγόλος σε εκείνο το σημείο πήρε πόντο και προηγήθηκε 7-6. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη, με αποτέλεσμα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να τα σπαταλήσει σε πανηγυρισμούς αντί να παλεύει. Ο διαιτητής έδωσε σημείο στον Ουζμπέκο με αποτέλεσμα το ματς να έρθει στα ίσα και η πλάστιγγα της νίκης να γείρει προς την πλευρά του, κάτι που ωστόσο δεν έγινε αντιληπτό από την πλευρά του Μογγόλου.
    Αθλητής και προπονητές έστησαν τρελό πανηγύρι, το οποίο όμως μετατράπηκε σε... τραγωδία όταν κατάλαβαν τι συνέβαινε.
    Η απαράδεκτη αντίδρασή τους, σίγουρα, θα αποτελέσει θέμα σε όλα τα παγκόσμια δίκτυα. Αφού ξεκίνησαν με έντονες λεκτικές διαμαρτυρίες, στη συνέχεια έβγαλαν τα παπούτσια τους τα οποία και τα πέταξαν προς τους κριτές, ενώ ο δεύτερος προπονητής ξεκίνησε το... στριπτίζ με αποτέλεσμα να μείνει μόνο με το εσώρουχο πάνω στην παλαίστρα. Οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, όμως σε καμία περίπτωση οι δύο προπονητές δεν έλεγαν να σταματήσουν.
    Οι κριτές αποφάσισαν να δουν για πολλοστή φορά το βίντεο του αγώνα, απορρίπτοντας και πάλι την ένσταση των παραγόντων της Μογγολίας, με αποτέλεσμα να δώσουν τη νίκη στον Ουζμπέκο με 8-7 (σ.σ. ο τελευταίος πόντος λόγω της απορριφθείσας ένστασης).