ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

O δήμος Ωραιοκάστρου ενημερώνει για τη γραμμή 83 του ΟΑΣΘ



    Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου ενημερώνει τους δημότες της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους για τη μετάβασή τους από και προς τη Θεσσαλονίκη μπορούν να εξυπηρετούνται και με τη γραμμή 83 (Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη).
    Οι δημότες μπορούν να χρησιμοποιούν τη λεωφορειακή γραμμή 84 (Θεσσαλονίκη - Μελισσοχώρι) και με το ίδιο εισιτήριο να μετεπιβιβάζονται από τη στάση Χουλιάρα στη λεωφορειακή γραμμή 83 (όλες τις γραμμές και το express), τα οποία έχουν τελικό προορισμό την περιοχή των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης.
    Η γραμμή 84 συνεχίζει να υφίσταται.
    Η γραμμή του 83 ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή:
Κατά τη μετάβασή του προς τη Θεσσαλονίκη
    Το λεωφορείο 83 ακολουθεί την παρακάτω διαδρομή «Έναρξη Λαγκαδάς …έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο (εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Καβάλας), διέλευση από την παράπλευρη οδό και είσοδος στον αυτοκινητόδρομο μέσω του ανισόπεδου κόμβου της Ανθούπολης (περιοχή Χουλιάρα) και τελικός προορισμός η περιοχή των Πανεπιστημίων». Οι επιπλέον στάσεις της γραμμής 83 είναι «Άνω Δερβένι», «Αρχαία Λητή» και «Ανθόκηποι» ενώ καταργείται η στάση «Διασταύρωση».
Κατά την επιστροφή από τη Θεσσαλονίκη
    Το λεωφορείο 83 ακολουθεί τη διαδρομή «περιοχή Πανεπιστημίων, Καμάρα, πλατεία Αριστοτέλους, Κολόμβου, πλατεία Δημοκρατίας, δημαρχείο Παύλου Μελά, στάση Φαίδων» και από εκεί οι κάτοικοι της Μυγδονίας θα μετεπιβιβάζονται στο 84 με προορισμό το Δρυμό, τη Λητή και το Μελισσοχώρι.