ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Πως οι Ευέλπιδες «ανάγκασαν» το Στρατηγό να σταθεί …Προσοχή !



    Θα είναι από τις ημέρες εκείνες που χαράσσονται στην Μνήμη ενός ανθρώπου και μένουν εκεί για πάντα …
    Μια απλή καθημερινή συνηθισμένη κατά τα άλλα πρόσκληση πήρε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος για τη Σχολή των Αλεξιπτωτιστών και έμελλε να φτάσει στα όρια της συγκίνησης!
    Μετά απο Σαράντα χρόνια στο Στράτευμα και έχοντας την εντολή μετά από εκλογή των Χωρών Μελών της Ε.Ε  κάποιοι το ξεχνούν εσκεμμένα αυτό, ο  Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος  που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα και τεθεί επικεφαλής των Στρατευμάτων της Ε.Ε ,ήρθε η ώρα αφού πίστευε ότι τα έχει δει  σχεδόν όλα στα τέσσερα χρόνια που είναι Επικεφαλής των Ε.Δ …Να δακρύσει και να συγκινηθεί !

    Αιτία κάποια από τα φυντάνια της Σχολής των Ευελπίδων απόγονοι φαίνεται εκείνων που παράκουσαν τις διαταγές και πολέμησαν στην Μάχη της Κρήτης κατά των Ναζί ,αντί να πάνε στις ακρογιαλιές και στα βουνά να ξεκουραστούν, απο τις υποχρεώσεις της Σχολής αφού μόλις είχαν τελειώσει την Θερινή Διαβίωση, πέταξαν στον Ουρανό για να κερδίσουν ένα ακόμη προσωπικό τους Στοίχημα !
    Ετούτοι οι νεαροί Ευέλπιδες που (ανάγκασαν) τον Στρατηγό Κωσταράκο να σταθεί προσοχή και να τους χαιρετίσει ,ζήτησαν εθελοντικά να εκπαιδευτούν στα Αλεξίπτωτα ,χωρίς κανένα οικονομικό όφελος και σε βάρος της καλοκαιρινής τους αδείας !
    Οι Εθελοντές Ευέλπιδες που ζήτησαν να εκπαιδευτούν στο Βασικό σχολείο πολλοί σχεδόν όλοι ,πάνω απο 130 άτομα και με την Σχολή να δηλώνει Αδυναμία και τελικά να επιλέγονται 100 Εθελοντές που πέταξαν στα Ουράνια μπροστά απο το Στρατηγό που στάθηκε Προσοχή και τους Χαιρέτισε !
    Ίχνος προβληματισμού από τους νεαρούς Ευέλπιδες …Αντίθετα τα χαμόγελα και  εδώ περισσεύουν!

    Δικαιούσαι να είσαι Υπερήφανος όταν είσαι επικεφαλής τέτοιων Ευελπίδων που αύριο θα επανδρώσουν τις Πολεμικές Μονάδες και θα βγάλουν την γλώσσα στον Οθωμανό και σίγουρα απο αυτά τα φυντάνια να ξεπεταχτούν Στρατηγοί και Ηγέτες που θα κρατήσουν την Πατρίδα ζωντανή και θα την μεγαλώσουν
    Τα Μπράβο αξίζουν στα παιδιά της Σχολής αλλά και στους Αξιωματικούς και τα Στελέχη της Σχολής των Ευελπίδων που βγάζουν ακόμη τέτοιους Ηγέτες στα χρόνια της χολέρας !
    Ατάραχος και ο Χειριστής του Ελικοπτέρου της Α.Σ …Τυχαίο ;
    Ακολουθούν οι φωτογραφίες απο το άλμα των νεαρών Ευέλπιδων και την επίδειξη που ακολούθησε !
    Η ώρα της Δικαίωσης τους βρήκε όλους χαμογελαστούς και ίσως ακόμη πιο γεμάτους απο εμπειρίες
  
          Εξάλλου οι Ευκαιρίες δίνονται μόνο σε όσους ρισκάρουν και ετούτοι εδώ δείχνουν σαν να είναι έτοιμοι να ρισκάρουν πολλά !