ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Προφυλακιστέος πρώην αξιωματικός για την προμήθεια των Leopard



Πού χαρίζουν 1.000.000 ΕΥΡΩ έτσι για βοήθεια, και δεν το πήραμε χαμπάρι ?
Το όνομα γνωστό σε εμένα, αλλά καλύτερα να περιμένουμε την εξέλιξη και να μην σπιλώνουμε ανθρώπους, ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΑ.
Κάποια στιγμή, η ΑΛΗΘΕΙΑ θα λάμψει. Έχει ξαναγίνει.
    Προφυλακιστέος κρίθηκε πρώην αξιωματικός μετά την απολογία του στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που διερευνά μέρος της σύμβασης για την προμήθεια των Leopard.
    Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι τα 3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του είναι προϊόν δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρεία reinhmental προκειμένου αυτή να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Leopard ύψους 120 εκατ. ευρώ.
    Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι τα 2 εκατομμύρια ανήκουν στον ήδη κατηγορούμενο επιχειρηματία Παναγιώτη Ευσταθίου κάτι που και ο ίδιος ο Ευσταθίου επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ανακριτή.
    Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ο απόστρατος αξιωματικός υποστήριξε ότι του τα έδωσε ο Ευσταθίου προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά πρόβλημα.
    Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να απολογηθούν τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση . Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της rienhmental Π. Ευσταθίου τη σύζυγο του που φαίνεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμούς του και ένα ακόμη στρατιωτικό.