ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Καθαρίστριες ΥΠΟΙΚ: ‘’Βάλτε τώρα που γυρίζει…’’



Αυτές οι ταλαίπωρες, δεν ξέρουν ότι θα είναι οι πρώτες που θα ξανααπολυθούν ?????
    Με παρέλαση υπουργών, γλυκά αλλά και γλέντι που κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα γιόρτασαν την επαναπρόσληψή τους στο Δημόσιο οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
    Η φιέστα των καθαριστριών ξεκίνησε νωρίς το πρωί με την εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη για το ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» να βγαίνει ζωντανά από το σημείο στο οποίο είχαν κατασκηνώσει οι γυναίκες με το κόκκινο γάντι όλο το προηγούμενο διάστημα. Ακολούθησε «παρέλαση» υπουργών με πρώτη  την αναπληρώτρια ΥΠΟΙΚ Νάντια Βαλαβάνη που πήγε πρωί πρωί να συγχαρεί τις καθαρίστριες κρατώντας και ένα κουτί γλυκά. Αφού αγκαλιάστηκε με τις γυναίκες που έδιναν το δικό τους αγώνα επί πολλούς μήνες, συγκινημένη φωτογραφήθηκε μαζί τους. Από την Καραγεώργη Σερβίας πέρασαν και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ενώ νοητά εκεί βρισκόταν και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος εξέδωσε μακροσκελή δήλωση.
    Το μεσημέρι έκαναν και τα αποκαλυπτήρια του πανό που θα αφήσουν στην Καραγεώργη Σερβίας για να θυμίζει τον αγώνα τους ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με χορούς, τραγούδια και πανηγυρισμούς. Οπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες το παρόν στο πάρτι έδωσαν και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και συγκεκριμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Ιστορικού Κέντρου Αθήνας.