ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Δένδιας: Τις χώρες τις καταστρέφουν ή τις σώζουν οι πολίτες



Την πέταξε την ‘’κοτσάνα’’ του πάλι !
Πότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ( καλή ώρα ) και μετά ζητούν από το λαό να τις σώσει. Με το αίμα του, μεταφορικά και κυριολεκτικά.
http://www.efenpress.gr
    «Τις χώρες τις καταστρέφουν ή τις σώζουν οι πολίτες τους, όχι οι πολιτικοί, οι πολιτικοί δεν παίρνουν κάποια Θεία Εντολή», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας μιλώντας για την κρίσιμη στιγμή που βρίσκεται η χώρα.
    Ο βουλευτής αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ τόνισε πως έχει εκφράσει την άποψή του στα όργανα διερωτώμενος αν υπάρχει «η δυνατότητα να πούμε τι έφταιξε για την ήττα».
    Σχολιάζοντας τα ποσοστά του κόμματος στις δημοσκοπήσεις υπογράμμισε πως «η κοινωνία μας απορρίπτει γιατί δεν της έχουμε πει τι έφταιξε και οδηγηθήκαμε στην ήττα».
    «Έχουμε δυνατότητα ανοιχτής συζήτησης για το πώς φτάσανε τα πράγματα εκεί που φτάσανε; Σε ποιο βαθμό η ελληνική κοινωνία μας προτιμά ως εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση καταστροφής;», προσέθεσε, ενώ παράλληλα, επεσήμανε πως η ΝΔ θα πρέπει να επιστρέψει στο κεντροδεξιό της προφίλ και να γίνει η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
    «Η ΝΔ πρέπει να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τότε πρέπει να βρούμε το τρόπο που την εκφράζει» κατέληξε.