ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αριστερά στο Πεντάγωνο. H Δέσποινα Καλογιάννη στο γραφείο Εθιμοτυπίας Καμμένου



    Η Δέσποινα Καλογιάννη, με τις κόκκινες καταβολές, συνεργάτιδα του Καμμένου
    Με οικογενειακές καταβολές από την Αριστερά, η γοητευτική Δέσποινα Καλογιάννη εδώ και λίγο καιρό ανέλαβε καθήκοντα στο γραφείο Εθιμοτυπίας του υπουργείου Άμυνας και έχει γίνει μία από τις πλέον στενές συνεργάτιδες του Πάνου Καμμένου.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret»...η 43χρονη Δέσποινα Καλογιάννη αποσπάστηκε από την Περιφέρεια Αττικής στο Πεντάγωνο μόλις ανέλαβε το υπουργείο ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, αν και λαϊκοδεξιός πολιτικός, δεν δίστασε να προτείνει για τη θέση την κόρη του Αντώνη Καλογιάννη, ο οποίος είναι γνωστός για τις αριστερές του πεποιθήσεις, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καισαριανή, ενώ στην πορεία της καριέρας του ερμήνευσε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
    Τόσο οι πρώην συνεργάτες της κυρίας Καλογιάννη στην Περιφέρεια όσο και οι νυν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτήν. Όπως ισχυρίζονται, πρόκειται για μια πραγματική κυρία, η οποία ό,τι αναλαμβάνει το φέρει εις πέρας με επιτυχία, καθώς είναι πολύ τυπική και τελειομανής. Παντρεμένη με γνωστό άνθρωπο της αγοράς, η κυρία Καλογιάννη διατηρούσε από πριν σχέσεις με τον υπουργό, καθώς είναι οικογενειακοί φίλοι, κάτι όμως που, όπως λένε οι πηγές μας, δεν το εκμεταλλεύεται η ίδια, αφού κάθε πρωί δίνει το «παρών» στο γραφείο της πρώτη από όλους και φεύγει τελευταία, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό των νέων συναδέλφων της και μάλιστα σε έναν χώρο που παραδοσιακά είναι ανδροκρατούμενος. Όπως τονίζουν καλά πληροφορημένες πηγές, η κόρη του γνωστού καλλιτέχνη χαρακτηρίζεται από ήθος, καλούς τρόπους και διακριτικότητα.
    Όσον αφορά στα καθήκοντά της, η κυρία Καλογιάννη φροντίζει να τηρείται με ευλάβεια κάθε τι που προβλέπεται από το στρατιωτικό πρωτόκολλο και αφορά στις εμφανίσεις του υπουργού, αλλά και στις διάφορες εκδηλώσεις που οργανώνονται κατά καιρούς. Για του λόγου το αληθές, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Πάνος Καμμένος και η Ρένα Δούρου πέταξαν με Σινούκ στα Αντικύθηρα, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά το έργο των εθελοντών γιατρών που μεταφέρονται με τη βοήθεια της Πολεμικής Αεροπορίας στα ακριτικά νησιά, η κυρία Καλογιάννη φρόντισε να βρει στρατιωτικό jacket για την κυρία Δούρου, κινώντας γη και ουρανό. Έ, αυτό δεν είναι και μεγάλη δουλειά… Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό.