ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Οι Γερμανοί ζητάνε το "κεφάλι" του Καμμένου που "ενοχλεί" τις εταιρείες τους!



onalert
Το “κυνηγητό” που έχουν αρχίσει να υφίστανται οι “καλομαθημένες” γερμανικές εταιρείες εξοπλισμών από την Αθήνα και την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έχει αρχίσει να προκαλεί νευρικότητα . Με απαράδεκτες εκφράσεις και κρίσεις για την θεσμική θέση που κατέχει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς επιτέθηκε στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο μέσω συνέντευξής του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung.
    Ο Καμμένος έχει στείλει ήδη το μήνυμα σε γερμανικές εταιρείες όπως η Ραϊμένταλ που έχουν καταδικαστεί για δωροδοκίες ότι θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα στην Ελλάδα.
    Ο Σουλτς είπε πως στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν δίστασε να πει για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πως «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης από τον κ. Καμμένο
    Ο Σουλτς επανέλαβε τις γερμανικές επιφυλάξεις για την σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.
«Οι Γερμανοί ανακατεύονται σε πράγματα που δεν τους αφορούν» είχε πει ο κ. Καμμένος στην Bild εξαπολύοντας πυρά κατά του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, κ. Σόιμπλε.
    «Εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο κ. Σόιμπλε χρειάστηκε να παραιτηθεί από ηγέτης του κόμματός του (CDU - 2000), επειδή ενεπλάκη σε υπόθεση δωροδοκίας. Αλλά σήμερα είναι ακόμη υπουργός Οικονομικών! Και όσον αφορά τη διαφθορά, είναι σαν το ταγκό, χορεύεται από δύο!» αναφέρει για την υπόθεση Siemens και το γεγονός ότι ο πρώην επικεφαλής του ομίλου στην Ελλάδα Μιχάλης Χριστοφοράκος προστατεύεται από τη γερμανική κυβέρνηση.
Η απάντηση των Αν. Ελ.
    Με ανακοίνωσή τους πάντως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, απάντησαν στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου:
    «Σε μια ακόμη προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, προέβη ο κ. Σουλτς με συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung.
   Όλοι θυμούνται ότι ο γνωστός a-la carte «φιλέλλην» και τακτικός συνομιλητής του …ποταμίσιου αρχηγού είχε σπεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή, σαν άλλος …ανθύπατος να διαφωνήσει με την κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να κάνει μάλιστα και …υποδείξεις με ποιους να συνεργαστεί ο κ. Τσίπρας! Κι όλα αυτά, επειδή ενοχλείται αυτός και οι συνοδοιπόροι του από τη συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι έτσι είχε μάθει να συμπεριφέρεται από την εποχή της υπάκουης στις γερμανικές απαιτήσεις συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.
    Το ότι οι επιθέσεις του κ. Σουλτς στον Πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο υποκρύπτουν σαφείς πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες, είναι πλέον ολοφάνερο.  Θα ήταν όμως προτιμότερο να περιοριστεί ή έστω να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και να σταματήσει να παριστάνει τον …τιμητή της ελληνικής πολιτικής ζωής».
Π.Καμμένος για τη νέα γερμανική αλητεία: "H Rheinmetall και το "γερμανικό" Ποτάμι πίσω από τον Μάρτιν Σούλτς"!
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ "ΒΟΘΡΟΣ" ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
defencenet.gr
    H "αμαρτωλή" γερμανική εταιρεία όπλων Rheinmetall και ο διακαής πόθος της Γερμανία να μπει στην κυβέρνηση βρίσκονται πίσω από την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς μέσω συνέντευξής του, που θα δημοσιευθεί την Κυριακή στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Zeitung, στον Ελληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.
    Ο υπουργός με twitter του αναφέρεται στις σχέσεις της γερμανικής εταιρείας με τον Μάρτιν Σούλτς και για την υπόθαλψη της διαφθοράς από την γερμανική κυβέρνηση ειδικά στην περίπτωση των μιζών που έδωσε η Rheinmetall σε Ελληνες αξιωματούχους για τις προμήθειες των αυτοκινούμενων πυροβόλων PzH-2000, τμήματα της προμήθειας των υποβρυχίων Type 214, τα συστήματα ελέγχου πυρός των αρμάτων μάχης Μ48Α5 παλαιότερα κλπ κλπ.
    Χαρακτηριστικό είναι ότι η Rheinmetall αναγκάστηκε να πληρώσει στο γερμανικό δημόσιο 37 εκατ. ευρώ ως πρόστιμο για τις μίζες που είχε δώσει στην Ελλάδα για να μην πάμε φυλακή στελέχη της και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας με τον Π.Καμμένο ζήτησε από την εταιρεία να πληρώσει σε αποζημιωση όλες τις μίζες που αποδεδειγμένα μοίρασε στην Ελλάδα.
    Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα ο δικηγόρος της Rheinmetall ενημέρωσε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ότι "Η εταιρεία μου θέλει συμβιβασμό" εννοώντας να πληρώσει ένα μέρος από τις υπερκοστολογήσεις των οπλικών συστημάτων που εισέπραξε. Το υπουργείο αρνήθηκε και ζήτησε να καταβληθεί το σύνολο του ποσού και ... ξαφνικά ηρθε η επίθεση από τον Μ.Σούλτς, ο οποίος είχε εμποδίσει τον πρώην ευρωβουλευτή Ν.Χουντή να καταθέσει ερώτηση για τις μίζες της Rheinmetall στο ευρωκοινοβούλιο πριν μερικούς μήνες!
    Κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Αμυνας σε σε σχετική ερώτηση του defencenet.gr απάντησαν ότι "Δεν είναι τυχαία η επίθεση του Σουλτς, όχι μόνο για τις παλαιότερες βρώμικες υποθέσεις της Rheinmetall, αλλά για να υπάρξει μοχλός πίεσης για να αλώσει η Rheinmetall σε συνεργασία με την Κrauss Maffei την ελληνική αμυντική βιομηχανία. Τόσο την ΕΛΒΟ όσο και τα ΕΑΣ".
    Εσχάτως βρέθηκαν στοιχεία για καταβολή μζών 60 εκατ. ευρώ από την Rheinmetall σε Ελληνες αξιωματούχους των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Φυσικά εκτός από "προστασία" στην Rheinmetall ο Μ.Σουλτς κάλεσε τον Α.Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και για έναν πρόσθετο λόγο: Για να βάλει στην κυβέρνηση το φιλογερμανικό Ποτάμι, το οποίο έχει ενταχθεί στην σοσοαλδημοκρατική ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
    "Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος", είπε τονίζει ο Γερμανός πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ είπε ακόμα ότι "σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας σε υαλοπωλείο μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται".
    Δεν είναι τυχαίο βέβαια που αν απωλέσει την στήριξη από τους ΑΝΕΛ ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει σε κυβέρνηση με το φιλογερμανικό Ποτάμι, το οποίο έχει κατηγορηθεί από τους ΑΝΕΛ ότι είναι "ιδιοκτησίας" του ομίλου Μπόμπολα...
Μετά τους Τούρκους και οι Γερμανοί "διατάζουν" την κυβέρνηση να διώξουν τους ΑΝΕΛ
ΑΘΛΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.ΣΟΥΛΤΣ
Άκου εδώ τουρκόφιλε γερμαναρά, δεν θα δώσουμε αναφορά σε σένα ή σε κανέναν από τους όμοιούς σου,με ποιους θα έχουμε κυβέρνηση (και πάντως όχι με τους δικούς σου...).Αυτό να το βάλεις καλά στο καθυστερημένο μυαλό σου. Όσον αφορά τα βρωμολεφτά σας, θα σας έλεγα που να τα βάλετε... Έχω ξαναγράψει ότι υπάρχουν και αλλού "πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια". Αν προκαλέσετε με τους εκβιασμούς σας- σαν κοινοί εκβιαστές που είστε- εκλογές ή δημοψήφισμα, να ξέρετε ότι ο κ. Τσίπρας θα πάρει τουλάχιστον 80% και θα εξουσιοδοτηθεί να αλλάξει στρατηγικό προσανατολισμό.
Βέβαια, είναι γνωστό ότι οι Τούρκοι πληρώνουν αδρά τους "υποστηρικτές" τους....!
Όσον αφορά τον κ. Καμμένο, σας ενόχλησε που ερευνά τις κομπίνες σας, τις μίζες και τους διεφθαρμένους συνεργάτες σας στην Ελλάδα, που για λόγους σκοπιμότητος κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι. Όλοι οι προδότες, επίορκοι, πουλημένοι θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.Οι απειλές σας δεν θα περάσουν, ούτε θα κάμψουν τη βούληση για κάθαρση και αποκλεφτοποίηση της χώρας μας.
Αυτά σε πρώτη φάση και μάθε ότι εκτός από το ευρώ, υπάρχουν και άλλα νομίσματα.  ΑΛΕΞ
http://roykoymoykoy.blogspot.gr/
defencenet.gr
    Το γερμανικό θράσος έχει ξεπεράσει κάθε όριο με τον υποτιθέμενο "φιλέλληνα" Μ.Σουλτς να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Έλληνα ΥΕΘΑ και προέδρου των ΑΝΕΛ Π.Καμμένου και να "διατάζει" την ελληνική κυβέρνηση λίγες μέρες μετά τους Τούρκους να προχωρήσουν σε αποπομπή των ΑΝΕΛ από το κυβερνητικό σχήμα, και προφανώς να συνεργαστούν με άλλα περισσότερο "πρόθυμα" και λιγότερο "ελληνοκεντρικά" κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και το "Ποτάμι".
    Υποτιμητική γλώσσα για τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeinen Sonntagszeitung, που θυμίζει εποχές...Γκεστάπο και Γκαουλάιτερ.
    Ο Μ.Σουλτς καλεί τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να απαλλαγεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». «Θεωρώ πως ο κυβερνητικός συνασπισμός του Αριστερού Κόμματος με τους δεξιούς λαϊκιστές είναι λάθος» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το ίδιο είχαν ζητήσει και οι Τούρκοι και όλως τυχαίως οι Γερμανοί που παραδοσιακά ήταν πάντοτε συμμαχοι τους θέλουν το ίδιο πράγμα. Φυσικό άλλωστε αφού και οι δύο κατάγονται από τους Ούννους.
    Ο κ. Σουλτς υποστηρίζει πως ακόμα και «ένας ελέφαντας σε υαλοπωλείο είναι καλύτερος διπλωμάτης» από τον κ. Καμμένο. Αφορμή για τις αναφορές του κ. Σουλτς στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, υπήρξε η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Καμμένος στην εφημερίδα «Bild», όπου έκανε λόγο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την ανάμειξή του σε υπόθεση δωροδοκίας, όσο και για την ανάγκη νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους. 
    Το θέμα είναι ότι επί της ουσίας ο Μ.Σουλτς δεν απάντησε, γιατί όλα αυτά που κατήγγειλε ενώπιον του ελληνικού λαού ο Π.Καμμένος ήταν αληθέστατα, οπότε μίλησε όπως μιλάνε όσοι έχουν το φταίξιμο στην πλευρά τους: Με ατάκες και διαταγές.
    Τούρκοι και Γερμανοί έχουν κοινή πολιτική εδώ και αιώνες. Προφανώς πάντα η Ελλάδα ήταν "εταίρος" τους στην ΕΕ μόνο κατ'όνομα. Καλό θα ήταν την επόενη φορά ο Μ.Σουλτς και οι υπόλοιποι Γερμανοί πολιτικοί να καταθέσουν και κανένα επιχείρημα αντί για άναρθρες κραυγές.