ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Oι προεκλογικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη



Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες, μέχρι την 22α Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν στη Θεσσαλονίκη οι λα’ι’κές αγορές, για δημιουργία τεχνητής έλλειψης ‘’πολεμοφοδίων’’.
Πάνε οι παληές δόξες με Πλατεία Αριστοτέλους κτλ. Κινηματογράφος, και πολύ τους είναι
Οι επόμενες συγκεντρώσεις τους , αν δεν είναι σε περίπτερο, θα είναι σε Κορυδαλό, Μπογιάτι, Διαβατά, Αυλώνα, κάπως έτσι τέλος πάντων…
    Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του νεότευκτου Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου πήρε τη σκυτάλη των προεκλογικών εμφανίσεων των πολιτικών αρχηγών στη Θεσσαλονίκη.
   Την αυλαία έχει ήδη ανοίξει από την προηγούμενη Κυριακή ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης με την ομιλία του στο "Ολύμπιον".
    Επόμενος αρχηγός που θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ειναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ο οποίος μαζί με τον επικεφαλής των «Πράσινων» Νίκο Χρυσόγελο θα μιλήσουν το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 11:30 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
    Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μιλήσει στις 18:30 σε εκδήλωση της νεολαίας του κόμματός του στο Porto Palace.
    Tην Κυριακή 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν τρεις ανάλογες εκδηλώσεις.
    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ στις 11:30.
    Στις 18:30 στο Ηolliday Inn θα μιλήσει ο επικεφαλής της "Τελείας" Απόστολος Γκλέτσος
    Στις 19:30 στο Μακεδονία Παλλάς ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
    Μάχη της αριστεράς την Τρίτη 20 Ιανουαρίου καθώς
στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο Παλέ Ντε Σπορ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και
στις 7:30 στο "Βελλίδειο" ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
    Την αυλαία θα ρίξει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ο οποίος την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου θα μιλήσει στις 19:00 στο "Βελλίδειο".