ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ MARKETING



    Με αφορμή την επικείμενη κρίσιμη εκλογική διαδικασία της 25ης Ιανουαρίου, οι εκδόσεις iWrite και ο συγγραφέας Δημήτρης Βαλασίδης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Μαθήματα Πολιτικού Marketing"
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5 - Πανεπιστημίου- αίθριο Στοάς του βιβλίου), την Τρίτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 8 μ.μ.
    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
- Δρ. Χρήστος Αθανασούλης, Διδάσκων (ΠΔ 407) Πανεπιστημίου Πειραιώς.
- Στέλιος Ζαραφόπουλος, Πρόεδρος Κολεγίου ATHENS GSM και Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Επιχειρήσεων.
- Δρ. Μαρία Ραμματά, Διοικητική Επιστήμων.
- Γεώργιος Δουδούμης, Οικονομολόγος-Συγγραφέας.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:
    Με αυτό το βιβλίο φιλοδοξούμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους όσους ασχολούνται με την πολιτική στην κεντρική πολιτική σκηνή ή σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ώστε να γενικευθεί η εφαρμογή του πολιτικού ΜΚΤ. Διαιρείται σε 3 μέρη:
    Το πρώτο μέρος απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δεν γνωρίζουν το ΜΚΤ στην θεωρία και την πράξη.    Παραθέτει βασικά στοιχεία, ώστε ο αναγνώστης να κατανοήσει ευκολότερα το δεύτερο μέρος. Σε καμμιά περίπτωση δεν επιδιώκει να υποκαταστήσει τα ξένα και ελληνικά συγγράμματα διακεκριμένων συγγραφέων, τα οποία αναπτύσσουν την επιστήμη, τις στρατηγικές και τις τεχνικές του ΜΚΤ.
    Στο δεύτερο μέρος αναλύεται το σύγχρονο πολιτικό ΜΚΤ, όπως εφαρμόζεται σε ΗΠΑ και Ευρώπη με παράλληλες αναφορές στη χώρα μας.
    Στο πλαίσιο της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των ασχολούμενων με την πολιτική, στο τρίτο μέρος αναπτύσσεται το προσωπικό ΜΚΤ των πολιτικών προσώπων.
    Με εκτίμηση,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΑΛΑΣΙΔΗΣ.
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ εα-ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ.
BA, BSc, Dip.MKT, MBA, M.HABA.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM.
ΤΗΛ. 2310453192-6942477645.