ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ



http://www.apodytiriakias.gr
    Ποια είναι η ιδανική γυναίκα. Όχι απλά η πιο όμορφη, είτε σα σύζυγος, είτε σα γκόμενα. Ποιο, δηλαδή, είναι το ιδεώδες θηλυκό που θα επιθυμούσε ένας αρσενικός. Εκατομμύρια άνδρες να ρωτήσεις μακράν η πρώτη απάντηση θα είναι η κυρία να μη σου την σπάει. Μη μουρμουράει, μη σε εκνευρίζει, μη γεννάει από το τίποτα κάποιο πρόβλημα.
    Η Ρόξυ, κύριοι! Ποια είναι αυτή; Η Ρόξυ, αυτό είναι το καλύτερο κορίτσι που σου επιτρέπει να την ρυθμίζεις σύμφωνα με τα γούστα σου. Όπως την κάνεις κέφι, έτσι θα την απολαμβάνεις. Ξανθιά, καστανούλα, υψηλή, μετρίου αναστήματος, λευκή, μιγάδα.
    Είπαμε. Όπως ακριβώς την θέλεις μέσα στο σπίτι σου έτσι ακριβώς θα είναι η Ρόξυ. Θεά και στο σεξ!   Σύμφωνα με τον τρόπο που εσένα ικανοποιεί. Όλα κανονίζονται με την Ρόξυ. Στο όρθιο, στο χαλί, στο τραπέζι, στο κρεββάτι. Όπου τη βρίσκεις και σε όποια στάση, εκείνη δεν θα σου πει “όχι”. Ανοικτή η Ρόξυ και στον πεοθηλασμό, στο σοδομισμό, στο μασχαλάτο, ανάμεσα στα δύο μπαλκόνια της στο στήθος, οπουδήποτε.
    Φοβάμαι, ναι λέω φοβάμαι, όχι ελπίζω, ούτε απλά προβλέπω, ότι η Ρόξυ θα αναδειχθεί η γυναίκα του 21ου αιώνα. Το απόλυτο συντροφικό υποκατάστατο για τους περισσότερους από τα δις ανδρών που υποφέρουν από την αιώνια, την αδιόρθωτη γυναίκα.
    Μόνον παιδιά δεν μπορεί να κάνει η Ρόξυ. Και προς το παρόν δεν είναι ρυθμισμένη να περπατάει. Σε λίγα χρόνια, όμως, τα νέα μοντέλα σεξορόμποτ της Ρόξυ θα κάνουν τα κουνήματά τους και τα τσακίσματά τους στο σαλόνι και την κρεββατοκάμαρά σου.
    Ρόξυ, η πρώτη πλαστική κούκλα με τεχνητή νοημοσύνη. Δικηά σου με 6.000 ευρώ. Στις προδιαγραφές σου.   Με πρόστυχα οπίσθια, με επιθετικά στήθια, με ευαισθησία στο άγγιγμα των μηρών της, με φωνή αργή, παθιάρικη, αδύνατη, με πιασίματα, διότι είναι κατασκευασμένη έτσι που αισθάνεται το χάδι, την επαφή στο σώμα της.