ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σκότωσε την αδελφή του, τον άνδρα της και το 12χρονο παιδί τους, με μαχαίρι



Φωτογραφίες:www.thousandnews.gr/
    Φρικιαστικό έγκλημα συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας 43χρονος μπήκε οπλισμένος στο σπίτι της αδερφής του και σκότωσε όλη της την οικογένεια.
    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, ο 43χρονος εισέβαλε σε μεζονέτα όπου διέμενε η οικογένεια κρατώντας όπλο και μαχαίρι και σκότωσε την αδερφή του, το γαμπρό του και το 12χρονο ανιψάκι του, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι . Στη συνέχεια βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό, θέλοντας έτσι να δώσει τέλος στη ζωή του.
    Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο φερόμενος ως δράστης, ο 55χρονος Αθανάσιος Καμάρης, εργαζόταν περιστασιακά ως οδηγός ταξί. Είχε μαζέψει λίγα χρήματα και οι πληροφορίες λένε, ότι τα επένδυσε στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρούσε ο άνδρας της αδερφής του, ο Γεώργιος Μακρόγλου...
    Ο 55χρονος όμως, άρχισε να έχει παράπονα. Ένιωθε ότι ο γαμπρός του... "τον έριξε" οικονομικά και κατέληξε στη σημερινή, φρικτή πράξη του.
    Αυτή τη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή όπου εκτυλίχτηκε η οικογενειακή τραγωδία, ενώ διερευνώνται τα αίτια.