ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οργή από τον δήμαρχο Πατρέων για τη σύλληψη πολίτη για ανεξόφλητο χρέος 100 ευρώ προς τo Δημόσιο



Και λίγη ΝΤΡΟΠΗ ρέ !
    Ελεύθερος αφέθηκε με απόφαση του δημοσίου κατηγόρου Πατρών, 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για επαιτεία, με ποινή κράτησης πέντε ημερών, καθώς και χρηματική ποινή 100 ευρώ.
    Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατόπιν αστυνομικών ενεργειών ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, με απόφαση του δημοσίου κατηγόρου Πατρών, ο οποίος αναβάλει την εκτέλεση της καταδικαστικής απόφασης μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.
    Υπενθυμίζεται ότι για τον 44χρονο είχε παρέμβει ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, προκειμένου να πληρωθεί η χρηματική ποινή και να αφεθεί ελεύθερος.
    Σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης κατηγόρησε «την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, πως εξαντλεί την αυστηρότητά της σε φτωχούς ανθρώπους, την ίδια στιγμή, που τραπεζίτες, μεγαλοκαναλάρχες, εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες, οφείλουν στο δημόσιο αμύθητα ποσά, αλλά ουδείς τους υποχρεώνει να εξοφλήσουν τα χρέη τους».