ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επιστροφή στις «Ρίζες» για τον Πρόεδρο του «Σ.Ε.Ε» Χρήστο Χρηστίδη !



veteranos.gr
    H Είδηση δεν ήταν το επερχόμενο Κόμμα του Μπαλτάκου και οι διάφορες διαδρομές που έγιναν πριν από την διαρροή …Μπορεί ο κ. Μπαλτάκος να αναζητεί επικεφαλής του νέου κόμματος που αναμένεται να στεγάσει τα ορφανά της  Δεξιάς  Παράταξης αλλά η βόμβα έπεσε αλλού και ήταν βροντερή!
    Ο Πρόεδρος του  Συνδέσμους Εθνικής Ενότητας κ. Χρηστίδης Χρήστος  προσχώρησε στο νέο κόμμα μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Φαραντάτο Αναστάσιο!
    Το Κόμμα του ΣΕΕ γνωστό και ώς κόμμα των Αποστράτων  είχε λάβει μέρος στις Εθνικές εκλογές το 2012 παίρνοντας ένα σοβαρό ποσοστό και αν δεν ήταν (άσχετοι πολιτικά) οι άνθρωποι που ήταν Επικεφαλής τα ποσοστά θα ήταν εντυπωσιακά !
    Αν μάλιστα είχαν τότε την εμπειρία να κατέβουν ώς κόμμα αλλά και σε συνεργασία με άλλα κόμματα π.χ τους ΑΝΕΛ του Καμμένου  σίγουρα θα είχε και βουλευτές στην παρούσα Βουλή !
    Τι σημαίνει όμως η διείσδυση του Μπαλτάκου στους Αποστράτους που είναι σίγουρα μια υπερκέραση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από την «Πατριωτική Δεξιά «;
    Πρώτον και σοβαρότερο απο όλα οι Απόστρατοι δείχνουν να απομακρύνονται απο την παραδοσιακή πολιτική δύναμη που τους εκφράζει ,αν και τα τελευταία χρόνια το Πασόκ με τις γνωστές μεθοδεύσεις είχαν κάνει μερίδα Αποστράτων περίπου ώς Γενίτσαρους του ΠΑΣΟΚ ιδίως σε μεγάλους βαθμούς !
    Δεύτερον : Μετά την δίωξη της Χρυσής Αυγής Απόστρατοι που είχαν εγκαταλείψει το ΛΑ.Ο.Σ και ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές το κόμμα αυτό , μετά την άσκηση των διώξεων και την γνωστοποίηση των μεθόδων της Χρυσής Αυγής Απόστρατοι ψηφοφόροι από τον Χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  την εγκατέλειψαν και δεν επέστρεψαν σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ όπως κάποιοι ήλπιζαν !
    Το νέο υπό ίδρυση κόμμα του Μπαλτάκου  δείχνει να έχει τα εχέγγυα εκείνα ώστε να πείσει τους Αποστράτους  ότι εκεί θα  βρουν πολιτικό χώρο  να στεγαστούν ..Αν θα το καταφέρει θα είναι ένα ακόμη στοίχημα !
    Οι προσβάσεις του κ.Μπαλτάκου στο χώρο της Εκκλησίας και στο Στρατό είναι γνωστές …Σίγουρα η επιστροφή στις Ρίζες του Προέδρου του Σ.Ε.Ε Χρήστου Χρηστίδη που και πολιτική πείρα και εμπειρία έχει του δίνει μια τεράστια δυναμική !
    Αν θα τα καταφέρει να κάνει το μπαμ και να δώσει νέο Όραμα στην «Πατριωτική Παράταξη»  και επιστροφή του Λαού τις «Ρίζες «  θα το δείξει ο χρόνος ,αν και όπως λένε κάποιοι πολιτικοί αναλυτές  το Πολιτικό Στερέωμα είναι έτοιμο για να αναδείξει νέους  ανθρώπους και να δώσει μια καινούργια ώθηση στην Πολιτική !
    Οι Αριστεριστές με τις ιδέες περί Πολιτισμικής Χώρας και προσβολής των Εθνικών Συμβόλων Σημαίας και Ιερά, έχουν περάσει στο περιθώριο στη Ευρώπη και ξεφτίζουν και στη Χώρα όπου άνθησε ο λαϊκισμός και η διαφθορά που ρήμαξαν την Πατρίδα  τα τελευταία Σαράντα Χρόνια !