ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Μια όμορφη ξανθιά Αυστραλέζα, διαγωνιζόμενη σε παιχνίδι γνώσεων κατάφερε να απαντήσει λάθος στην πρώτη κιόλας ερώτηση



Μαρίνα Χατζηδημητρίου
    Μια διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικό παιχνίδι γνώσεων, αλά "Θέλεις να γίνεις εκατομμυριούχος" δηλαδή, κατάφερε να χάσει από την πρώτη κιόλας ερώτηση!
    Η Whitney Beseler- δεν ξέρουμε αν παίζει ρόλο που είναι ξανθιά- έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό παιχνίδι του Channel Nine "Hot Seat" και μια που έκατσε στη θέση του διαγωνιζόμενου και μια που σε χρόνο dt, αποχώρησε.
    Η δασκάλα γυμναστικής και τουριστική πράκτορας, απάντησε λάθος σε μια γελοία ερώτηση. Το φωτεινό ταμπλό έδειξε τη πρώτη ερώτηση: Ποιο από τα 4 παρακάτω ΔΕΝ είναι κόσμημα που φοράμε για να συμβολίσουμε μια σχέση μεταξύ δύο ατόμων;
Α) Δαχτυλίδι αρραβώνων;
Β) Βέρα;
Γ) Δαχτυλίδι επετείου;
ή Δ) Burger ring - το οποίο είναι ένα διάσημο σνακ της Αυστραλίας
    Η νεαρή καλλονή αφού σκέφτηκε για λίγο, δίστασε και βγάζοντας ένα πνιχτό γελάκι είπε: "Ωωω, νομίζω πως θα πω το Β, αν και το burger king φαντάζει ενδιαφέρον". Κοιτώντας τον παρουσιαστή και νιώθοντας αποφασισμένη για αυτό που επέλεξε, του χαμογέλασε και "κλείδωσε" την απάντησή της.
    Το κοινό είχε αρχίσει να ξεσπά σε γέλια ενώ η κοπέλα κατάλαβε αργά τη "πατάτα" που έκανε.
"Ω θέε μου, Έντι είναι το πιο εξευτελιστικό πράγμα που μου έχει συμβεί", είπε, χαμογελώντας αμήχανα. "Μπορούμε να το πάμε από την αρχή;, τον ρώτησε χαριτωμένα.
Όχι, για αυτό το λόγο το παιχνίδι ονομάζεται "Hot Seat", της απάντησε αποστομωτικά ο παρουσιαστής.