ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

To Fiatάκι αρνήθηκε να πάρει μπρος και το έκανε… σουρωτήρι!



    Ο 35χρονος Spartaco Capon από τη πόλη Lissone, της Βόρειας Ιταλίας, είδε ότι δεν μπορεί να βασιστεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να πηγαίνει στην ώρα του στη δουλειά και αφού είχε δεχθεί αρκετές επιπλήξεις από το αφεντικό του για τις συχνές αργοπορίες του, αποφάσισε να… ξηλωθεί και να αγοράσει ένα Fiat 500 για τις μετακινήσεις του.
    Ωστόσο, δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα και το ολοκαίνουργιο 500άκι τον απογοήτευσε. Ένα πρωινό αρνιόταν να πάρει μπροστά και ο 35χρονος Ιταλός δεν άντεξε.
    Ο Spartaco Capon τρελάθηκε όταν είδε ότι θα αργούσε πάλι στη δουλειά, γιατί το Fiat 500 δεν έπαιρνε μπροστά και ξέσπασε πάνω του με ένα τσεκούρι.
    Άρπαξε ένα τσεκούρι και έκανε το αυτοκίνητό του… σουρωτήρι, καταστρέφοντας σχεδόν κάθε εκατοστό της λαμαρίνας του!
    Οι γείτονες που είδαν το περιστατικό δεν πίστευαν στα μάτια τους και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, πιστεύοντας αρχικά πως πρόκειται για φθορά ξένης περιουσίας. Έκπληκτοι όμως οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο βάνδαλος ήταν τελικά και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
    «Σε περιστατικά σαν κι αυτό συνήθως, δεν είναι οι ιδιοκτήτες αυτοί που σπάνε το αυτοκίνητο, αλλά μας απέδειξε με τα χαρτιά ότι ήταν δικό του» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας, Anastasio Gallo.
    «Πιστεύουμε ότι βρισκόταν κάτω από έντονη εργασιακή πίεση και μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του τοπικού νοσοκομείου για να προσπαθήσουν οι γιατροί να τον ηρεμήσουν και να του κάνουν κάποιες εξετάσεις».