ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Καθηγήτριες καλούσαν μαθητές για ερωτικές περιπτύξεις μέσω ενός «αθώου» sms: «Σήμερα εκδρομή στην εξοχή»



    Εναν ευφάνταστο τρόπο βρήκαν δύο καθηγήτριες στην για να κανονίζουν ερωτικά ραντεβού με μαθητές τους. Μέσω ενός «αθώου» φαινομενικά sms που έστελναν τους πληροφορούσαν ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει «σήμερα εκδρομή στην εξοχή».
    Με τον τρόπο αυτό επιχειρούσαν να μην παρακινήσουν τις υποψίες ούτε των γονέων των μαθητών, ούτε των ίδιων των συζύγων τους καθώς οι τσαχπίνες καθηγήτριες είναι παντρεμένες.
    Ολα αυτά συνέβησαν στο Αρέτζο της Ιταλίας. Οι καθηγήτριες, μια 43χρονη και μια 38χρονη, είχαν αδυναμία σε πέντε μαθητές Λυκείου στο οποίο δίδασκαν.
    Σύμφωνα με την εφημερίδα της Φλωρεντίας, Nazione, τα sms έρχονταν συχνά στα κινητά των μαθητών τους οποίους καλούσαν συχνά σε εξορμήσεις στην περιφέρεια του Αρέτζο όπου απολάμβαναν τη φύση, αλλά και τον έρωτα.
    Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος μίας εκ των δύο καθηγητριών, ο οποίος είχε αρχίσει να προβληματίζεται από την ύποπτη συμπεριφορά της και τη συχνή απουσία της από το σπίτι.
    Απευθύνθηκε, λοιπόν, σε ιδιωτικό ερευνητή, ο οποίος παρακολούθησε τις κινήσεις της γυναίκας διαπιστώνοντας πως συνήθιζε να συναντιέται με τους μαθητές της σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στην περιφέρεια του Αρέτζο.