ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο στρατηγός-"φάντασμα" και ο ανικανοποίητος πόθος της ΝΔ...

defencenet.gr
    Τελικά ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης είναι το "κερασάκι" σε κάθε εκδήλωση ή σε κάθε εκλογές για τη ΝΔ.
    Μόνο που είναι κάτι σαν ανικανοποίητος πόθος: Τον θέλουν, αλλά δεν τον έχουν...
    Στις εκλογές έλεγαν ότι "κλείδωσε" το όνομά του για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της ΝΔ. Οταν κυκλοφόρησαν τα πρωτοσέλιδα ήταν σ'ένα κινηματογράφο. Τον άρχισαν στα τηλέφωνα με τα "Συγχαρητήρια" και τα"Καλή δύναμη" κάποιοι, οι περισσότεροι του έλεγαν "Ε, όχι και μ'αυτούς να κατέβεις στρατηγέ", άλλοι του έλεγαν "Το σκέφθηκες καλά;" και ο άνθρωπος είχε τρελαθεί. 
    Στην αρχή νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα στο τέλος άρχισε να εκνευρίζεται. Νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα. Δεν προλάβαινε να το διαψεύδει. Στο τέλος έχασε και την ταινία...
    Χθες τα νεοδημοκρατικά blogs δεν σταμάτησαν να γράφουν ότι είχε πάει στην εκδήλωση για τα 40αχρονα της ΝΔ! "Για να κλείσει την θέση του υπουργού Αμυνας" έλεγαν οι κακεντρεχείς.
    Η αλήθεια είναι ότι την ίδια στιγμή ο στρατηγός βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο μεταξύ Χαλκίδας και Λαμίας.
    Ψάχνουν στη ΝΔ να βρουν κόσμο. Μέχρι και τον "πεθαμένοΡουσσόπουλο ανέστησαν. Ξέχασαν και τις βίλες και τα όργια που έκανε στην κυβέρνηση ως "αντ'αυτού".
    Εφεραν μέχρι και τον Δήμα. Εβαλαν μέχρι και το Μητσοτάκη, πριν πεθάνει,  να δώσει το χέρι του στον Σαμαρά για να φανεί ότι ξέχασε την αποστασία του 1993 και τα 11 χρόνια πασοκοκρατίας που έφερε ο Αντώνης.
    Σε λίγο θα αναστήσουν και το γέρο Καραμανλή, τον Εβερτ, ίσως και τον Παπαληγούρα, τον Θανασάκη τον Κανελλόπουλο, τον Λάσκαρη, τον Ράλλη, μπορεί και τον Παπάγο.

    Ζωντανούς πού θα βρουν να τους ψηφίσουν;