ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

."Είμαι γαϊδούρα! Παρκάρω όπου γουστάρω! Γιατί δουλεύω και στο ΣΔΟΕ"

Όταν τα αγκιά γίνονται θυμιατά και τα σκατά λιβάνι !
Κάποιοι και κάποιες, καταλαβαίνουν μόνο από έργα.
Εάν έβρισκε 4 λάστιχα ‘’κάτω’’, θα τολμούσε να το ξανακάνει ?
Τέτοιους τύπους ανθρώπων, έχουμε συναντήσει πολλές φορές, και με δυσκολία συγκρατήσαμε την αφόρητη επιθυμία μας να τους ‘’πλακώσουμε’’ στις σφαλιάρες. Κάποιες φορές, δεν την συγκρατήσαμε…..
    Απίστευτο κι όμως ελληνικό το περιστατικό που διηγήθηκε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook o δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπουτάρη κι εντεταλμένος σύμβουλος για τις δράσεις που αφορούν την κυκλοφορία στην πόλη, Γιώργος Δημαρέλος.
    Ο κ. Δημαρέλος βρισκόταν έξω από τα γραφεία της διεύθυνσης βιώσιμης κινητικότητας, όταν την εμφάνισή της έκανε γυναίκα, η οποία δήλωσε εργαζόμενη στο ΣΔΟΕ. Με περισσό θράσος η κυρία, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι δικαιούται να παρκάρει παράνομα, επειδή εργάζεται στο ΣΔΟΕ. Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Δημαρέλου:
    "Σήμερα το πρωί, έξω από τα γραφεία της διεύθυνσης βιώσιμης κινητικότητας. Διπλοπαρκάρει μια κυρία. Βγαίνει ο μαγαζάτορας κ της λέει να μετακινήσει το αυτοκίνητο γιατί ενοχλεί. Η κυρία αναφέρει οτι δουλεύει στο ΣΔΟΕ. Εξακολουθείτε να ενοχλείτε, απαντάει ο μαγαζάτορας. Αν ενοχλώ, θα έρθω για έλεγχο αποκρίνεται η κυρία.
    Ζούμε μαγικές στιγμές".