ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣ
Αριθμ. Πρωτ. 39/2014
          Αθήνα, 7 Οκτ. 2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 47
    Ανείπωτη θλίψη και βαθειά οδύνη κυρίευσε τις ψυχές όλων μας, η τραγική είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Γεωργίου Ορφανίδη, του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Αναστασίου Μετζάλα και του Δεκανέα (ΠΝ) Φώτη Ανδρικόπουλου, που έχασαν τη ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού, στο πεδίο Γλαφυρών Μαγνησίας, την 7η Οκτ. 2014.
    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών εκφράζει στις οικογένειες των θανόντων, αλλά και στους συναδέλφους τους της Μονάδας τους, θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια, παρακαλώντας τον Ύψιστο να αναπαύει τις ψυχές τους με εκείνων των δικαίων και Αγίων.
    Στον Υπολοχαγό (ΠΖ) Κωνσταντίνο Βακάλη, ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση από τον βαρύ τραυματισμό του.
                                            Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ εκφράζει την λύπη του για τον θάνατο των τριών Οπλιτών και τον τραυματισμό του Υπολοχαγού κατά την διάρκεια άσκησης στον Βόλο. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των Οπλιτών και γρήγορη ανάρρωση στον Υπολοχαγό.
    Οι Έλληνες Στρατιωτικοί εκτελούν σε κάθε περίπτωση  το καθήκον τους πιστοί στον όρκο τους προς την Πατρίδα παρά τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν σήμερα στις Ένοπλες Δυνάμεις.