ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Προφυλακιστέος ο Μισούνοφ: "Στημένη δουλειά από Σκοπιανούς"

Για να κάνουμε το ‘’λογαριασμό’’
Το 2004, οκτώ (8) χρόνια με αναστολή.
Το 2009, ένδεκα ( 11) χρόνια χωρίς αναστολή, οπότε παύει να ισχύει η προηγούμενη αναστολή.
Σύνολο δέκα εννέα ( 19 ) χρόνια φυλακή.
Βγάλε 1 χρόνο προφυλάκιση, ( εάν ήταν προφυλακισμένος ), κάνει 18 χρόνια από το 2009.
Δηλαδή, ‘’μέσα’’ μέχρι το 2028.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, κ.κ της αδέκαστης δικαιοσύνης ???????????
Μήπως έπρεπε να πάρει τη θέση του κάποιος από εσάς ??
Ανθή Κουτσουμπού
    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε την Παρασκευή (10/10), με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρη, Μιχάλης Μισούνοφ, ο οποίος συνελήφθη για κατοχή 1,6 κιλών κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας.
    Στην απολογία του ο 50χρονος υποστήριξε ότι πρόκειται για "στημένη δουλειά" και παραδέχτηκε ότι έκανε σφάλμα. Είπε ότι έδωσε χρήματα σε κάποιους Σκοπιανούς για να φέρουν αφορολόγητα τσιγάρα αλλά η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε. Αντί για τσιγάρα, του έδωσαν δύο βάζα με το χασίς, ως ενέχυρο, μέχρι να το επιστρέψουν τα χρήματα. Την προηγούμενη Τετάρτη του τηλεφώνησαν να πάει να πάρει τα χρήματα και στο ραντεβού συναντήθηκε με τους αστυνομικούς, καταλήγοντας με χειροπέδες.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μισούνοφ έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν, καθώς είναι η τρίτη φορά μέσα σε 10 χρόνια, που κατηγορείται για κακούργημα.
    Η αρχή έγινε το 2004, όταν μαζί με δύο ημεδαπούς και μία Σέρβα, κατηγορήθηκαν για πλαστογραφία. Πιο συγκεκριμένα θεωρήθηκε μέλος σπείρας που έφτιαχνε πλαστές πιστωτικές κάρτες, αποσπώντας χρήματα από καταστήματα και τράπεζες στην Ελλάδα. Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, με την έφεση του να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και έτσι δεν οδηγήθηκε στη φυλακή.
    Η δεύτερη φορά ήταν το 2009. Συνελήφθη με την κατηγορία ότι σκόπευε να πουλήσει δύο ρουκετοβόλα RPG και άλλα όπλα σε ανθρώπους της νύχτας και του κοινού εγκλήματος. Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών και 9 μηνών. Το 2011 αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους.