ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«Έκρυβε» 19 μετανάστες μη νόμιμους

Τόσο καιρό τους λέγαμε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . Φοβάστε να το γράψετε?
http://www.rthess.gr/
    Σε ένα κόκκινο φορτηγάκι με σκούρα φιμέ τζάμια προσπάθησε να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας 19 μη νόμιμους μετανάστες ένας 31χρονος Σύριος.
    Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, όταν ο 31χρονος αλλοδαπός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.
    Ο οδηγός του αυτοκινήτου που είχε βουλγάρικες πινακίδες συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.
    Στη συνέχεια ο δράστης, βγήκε από την Εγνατία Οδό, στο δυτικό κόμβο Κομοτηνής και λίγο πιο κάτω, ακινητοποίησε το όχημά του και τράπηκε πεζός σε φυγή, όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς στην Παλαιά Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης.
    Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του οχήματος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε με αυτό στην ενδοχώρα δεκαεννέα μη νόμιμους μετανάστες , υπηκόους Συρίας.
Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
    Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.