ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Εμετική συκοφαντική επίθεση κατά του Αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Ε.Αποστολάκη

    Στη χώρα όπου "ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα" έμελλε να το διαβάσουμε και αυτό: Διατυπώθηκε κριτική στην διαδικτυακή έκδοση κυριακάτικης εφημερίδας, γιατί ο Αρχηγός του ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης κινήθηκε από την βάση του Στόλου της Σούδας, προς την Τήνο, όπου σήμερα πραγματοποιείται ο εορτασμός της Μεγαλόχαρης, με ένα ελικόπτερο S-70B Aegean Hawk!
    Φοβερό έγκλημα!
    Και μάλιστα αναφέρουν ότι "Μία ώρα πτήσης με το συγκεκριμένο ελικόπτερο τύπου Sikorsky υπολογίζεται ότι κοστίζει στο Πολεμικό Ναυτικό (και τους Έλληνες φορολογούμενους κατ' επέκταση) περίπου 2.000 ευρώ"! 
    Και με τι ήθελαν να μεταβεί στη Τήνο από την Σούδα ο Αρχηγός του Ναυτικού; Με ιστιοπλοϊκό; Με καράβι της γραμμής (που δεν υπάρχει), με υποβρύχιο, με αεροσκάφος της γραμμής (που επίσης δε υπάρχει);
    Με τι;
    Και μάλιστα είχαν το θράσος να μιλάνε οι άσχετοι  καραδιαπλεκόμενοι "Για τη νοοτροπία του αρχηγού ΓΕΝ που προφανώς δεν έχει πρόβλημα να χρησιμοποιεί ένα από τα λίγα ελικόπτερα του ΠΝ που έχουν συγκεκριμένη αποστολή για τις προσωπικές του μετακινήσεις. Ακόμη κι αν ο αντιναύαρχος Αποστολάκης επιχειρηματολογήσει ότι μετακινήθηκε σε εκδήλωση στην Τήνο για να εκπροσωπήσει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού θα πρέπει να απαντήσει γιατί έπρεπε να λειτουργήσει με αυτό τον τρόπο που θυμίζει άλλες εποχές¨".
    Μιλάνε για τη "νοοτροπία" ενός άριστου αξιωματικού, στελέχους των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού, που "έχει βάλει το κεφάλι του στο ντορβάγια να παραληφθούν τα τρία υποβρύχια Type 214 και το ένα Type 209/1200 που έχει εκσυγχρονιστεί, μετά το χάος που προκάλεσαν στο πρόγραμμα οι προγενέστερες πολιτικές ηγεσίες.
    Για τον άνθρωπο που δέχθηκε να υλοποιήσει το άκρως παρακινδυνευμένο σχέδιο τη πολιτικής ηγεσίας για παραλαβή των υποβρυχίων και υλοποιεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα αποκατάστασης των δυνατοτήτων του ΠΝ.
    Και εν προκειμένω: Αν δεν έχει αυτός τo δικαίωμα, δηλαδή o Αρχηγός του Ναυτικού, να χρησιμοποιήσει για μία καθαρά υπηρεσιακή αποστολή ένα από τα ελικόπτερα του ΠΝ, τότε κανείς δεν το έχει. Ούτε καν το ΕΚΑΒ για να πραγματοποιεί αεροδιακομιδές...