ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Οι Ιάπωνες κατασκευάζουν την.. τέλεια κούκλα για σεξ

 http://www.seleo.gr/
    Οι Ιάπωνες φαίνεται πως το θέμα «σεξ» το... δουλεύουν λίγο περισσότερο, αφού ψάχνουν πώς θα τελειοποιήσουν τις πλαστικές κούκλες -που δεν θα είναι πια πλαστικές, ώστε να μοιάζουν ακόμη περισσότερο ως αληθινές. Και μάλλον είναι πολύ κοντά στο να το πετύχουν.

    Μάλιστα, οι Ιάπωνες στη βιομηχανία του σεξ έφτασαν σε... άλλο επίπεδο αφού κατέφεραν να κατασκευάσουν την τέλεια τεχνητή κούκλα που προσφέρει μια ρεαλιστική αίσθηση δέρματος.
    Η εν λόγω ιαπωνική εταιρεία ισχυρίζεται ότι πλέον έχει φτάσει στο επόμενο στάδιο, για... γνήσιο σεξ με κούκλα. Η αίσθηση του δέρματος θα είναι απολύτως ρεαλιστική, ενώ τα μάτια θα κοιτάζουν τον εραστή απολύτως φυσιολογικά.
    Η νέας γενιάς κούκλες θα είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και με την πρώτη ματιά θα είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν όντως πρόκειται για μια κανονική γυναίκα ή όχι.
    Οι κούκλες, οι οποίες δεν θα είναι φουσκωτές, θα πωλούνται με την ονομασία «Ολλανδικές γυναίκες», ενώ η αγορά τους δεν θα ξεπερνά τα 1.200 ευρώ.
    Οι πιθανοί αγοραστές θα μπορούν να προσαρμόσουν τις προτιμήσεις τους στις κούκλες, που σημαίνει ότι θα μπορούν να επιλέξουν το μέγεθος του στήθους, την εμφάνιση και το χρώμα των μαλλιών τους!