ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις στη Μονής Λαζαριστών

Τρίτη 26 Αυγούστου έως και Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου - Φεστιβάλ Χορού/7+1 COMMUNITY DANCE #6
    Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών προσκαλεί τον Σύνδεσμο Χορού να πραγματοποιήσει  το έκτο κατά σειρά χορογραφικό εργαστήρι 7+1 Community Dance από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2014.
    Ο Σύνδεσμος αποτελείται από τις καταξιωμένες ελληνικές ομάδες σύγχρονου χορού Amorphy, Lemurius, Νταλίκα, Πρόσχημα, Φοra, YELP και ΖΗΤΑ, που δημιούργησαν και παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη δράση 7+1 στο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας το 2011, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το 2012 & 2013 με τον τίτλο 9+1, και στο Κέντρο Χορού Δήμου Ηρακλείου το 2013 & 2014.
    Σκοπός της δράσης 7+1 είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να πάρουν ενεργό μέρος στη διαδικασία δημιουργίας μιας χορογραφίας και στη συνέχεια να την παρουσιάσουν επί σκηνής.
    Μέσα από το εργαστήριο οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν από κοντά το σύγχρονο χορό και την ιδιαίτερη μεθοδολογία του κάθε χορογράφου και συγχρόνως θα έρθουν κοντά σε άλλες κοινωνικές ομάδες, αφού το όλο εγχείρημα έχει το χαρακτήρα του Community Dance (Χορός για την Κοινότητα). Oι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 3 ομάδες, η κάθεμια από τις οποίες θα δουλέψει με έναν χορογράφο. Μέσα σε έξι πρόβες η κάθε ομάδα θα δημιουργήσει μια χορογραφία. Την έβδομη ημέρα, θα συναντηθούν όλες οι ομάδες με σκοπό να ενώσουν τις χορογραφίες τους σε μια παράσταση. Την όγδοη και τελευταία ημέρα, το αποτέλεσμα όλης αυτής της δουλειάς θα παρουσιαστεί σε μία ανοιχτή προς το κοινό παράσταση, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με εισιτήριο 3 ευρώ.
    Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (8-60+) με μεγάλη ή χωρίς καθόλου εμπειρία στον χορό.  Απευθύνεται σε όσους αγαπούν την κίνηση και σε όσους επιθυμούν να βρεθούν και να δοκιμαστούν σε ένα περιβάλλον πρόβας με σκοπό την παράσταση.
Πληροφορίες εργαστηρίου:
Ημερομηνίες εργαστηρίου: 26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου, ώρες 17:00-21:00
Χώροι διεξαγωγής: Μονή Λαζαριστών, Σχολή Χορού Δήμου Παύλου Μελά, Σχολή Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης
Κόστος σεμιναρίου: 60 ευρώ (εγγραφή 18-22 Αυγούστου) και 80 ευρώ (εγγραφή 25 & 26 Αυγούστου) / ώρες εγγραφών 11:00-15:00 (γραφεία Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών)
Παράσταση: Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00, Μονή Λαζαριστών, τιμή εισιτηρίου 3€
Τετάρτη 27 Αυγούστου- Συναυλία Βασίλης Πρατσινάκης
    Ο Βασίλης Πρατσινάκης ταξιδεύει ανά την Ελλάδα με γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, που γελάσαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε, σ ένα εντεχνο λαϊκό πρόγραμμα.
    Τη σκηνή μοιράζεται μαζί του ο Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο πιάνο.
    Στο ρεπερτόριο του φροντίζει να περιλάβει μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα είδη και τις εποχές, προτείνοντας μια αρμονική συνεύρεση και μια ισορροπημένη ακρόαση. Ανιχνεύοντας παλιούς και νέους μουσικούς δρόμους, στο πρόγραμμα συναντά και πάλι συνθέτες και στιχουργούς που αγάπησε και τραγούδησε στο παρελθόν.
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10€
Πέμπτη 28 Αυγούστου- Συναυλία Κώστας Θωμαίδης, Δημήτρης Νικολούδης & Χρήστος Κολοβός
«Όνειρο πάνω από την πόλη»  
    Τρεις δημιουργοί ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Δημήτρης Νικολούδης και ο Χρήστος Κολοβός ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο λόγο των ποιητών, της μουσικής των μεγάλων συνθετών και στα τραγούδια της παράδοσης και των σύγχρονων τραγουδοποιών. Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη του δουλειά, ο Χρήστος Κολοβός επιστρέφει στη δισκογραφία με το νέο του δίσκο που έχει τίτλο «Όνειρο πάνω από την πόλη».
Ώρα έναρξης 21:30
Τιμή εισιτηρίου5€ (γενική είσοδος)
Παρασκευή 29 Αυγούστου- Μουσικοχορευτική παράσταση "Open Air Milonga" με τους Locos de Atar
   
Οι Locos de Atar παρουσιάζουν μια γνήσια βραδιά Αργεντίνικου Tango γεμάτη ζωντανή μουσική και χορευτικά shows. Οι φίλοι του χορού και της μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κομμάτια κλασικών και σύγχρονων συνθετών του αργεντίνικου και ελληνικού Ταγκό. Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του σχήματος, που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ακουστικών εγχόρδων, πνευστών οργάνων και δυναμικών κρουστών, χαρίζει στον ακροατή μια μοναδική μουσική εμπειρία και δημιουργεί μια ιδιαίτερη ηχητική ατμόσφαιρα.
    Παίζουν οι:
Μαρία Ζαχαριάδου (Βιολί)
Νατάσα Ρουβολή (Ακορντεόν)
Στέργιος Μοσχογιάννης (Κλαρινέτο-Σαξόφωνο)
Μιχάλης Σαπουντζής (Κοντραμπάσο)
Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (Κρουστά)
Special Guest στο τραγούδι (Σωτηρία Ρουβολή)
Συμμετέχουν τα χορευτικά ζευγάρια Λουκάς Μπαλόκας και Γεωργία Προίσκου και Μπίσκας Δημήτρης και Μαριάννα Πατσαρίκα
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου5€ (γενική είσοδος)
Σάββατο 30 Αυγούστου- Συναυλία Μελωδιστές «Θαλασσογραφία»
   
Οι «Μελωδιστές» επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών με μια συναυλία αφιερωμένη στη θάλασσα. Ελληνικά και ξένα τραγούδια, οργανικά κομμάτια, παλαιότερα και σύγχρονα, έντεχνα, λαϊκά και παραδοσιακά με θέμα τη θάλασσα θα πλημμυρίσουν τη μουσική σκηνή. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακουστούν και μελοποιημένα ποιήματα του Οδυσσέα Ελύτη για το Αιγαίο και τα νησιά από μεγάλους Έλληνες συνθέτες, καθώς και συνθέσεις του Πέτρου Μαυρόπουλου.
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Κυριακή 31 Αυγούστου-ΜΙΚΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
    Το «ΜΙΚΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ» που πραγματοποιήθηκε στις 26, 27 και 28 Ιουνίου, επιστρέφει στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών στις 31 Αυγούστου και παρουσιάζει την παράσταση της δεύτερης ημέρας «Τα παραμύθια στο ασανσέρ», που δυστυχώς δεν είχε γίνει  λόγω κακοκαιρίας. Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, για να μοιραστούμε και πάλι μαζί ταξιδιάρικες μουσικές και εκπλήξεις.
    "Τα παραμύθια στο ασανσέρ", θεατρική παράσταση
    Σκοπός της παράστασης είναι ν’ αναρωτηθούμε αν υπάρχει η ανάγκη να ξανακουστεί το ελληνικό λαϊκό παραμύθι και τι λέει ο λαός για το χρήμα, τη  φιλία, την εκπαίδευση, την απερισκεψία, την υπευθυνότητα, την τιμωρία ή την ατιμωρησία. Άλλωστε ο νηστικός ονειρεύεται καρβέλια κι  ο λαός στα παραμύθια θέλει να βασιλεύει η απόλυτη δικαιοσύνη...
Συντελεστές
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος
Σκηνικά-Κοστούμια: Ιωάννα Στεφανοπούλου
Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου
Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Καλογηρά
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγγέλω Παπαγγελοδήμου
ΠαίζουνΠαναγιώτα Καρακώστα ,  Αλέξανδρος Κωχ, Μαρία ΟρφανούΚαλλιόπη Μανδρέκα, Δημήτρης Κρίκος
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 3€
Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου-Συναυλία Γιάννη Μαρκόπουλου
   
Ο Γιάννης Μαρκόπουλος διευθύνει τα μουσικά του έργα στη Μονή Λαζαριστών. Θα παρουσιάσει ένα μεγάλο μέρος από την "Θητεία", καθώς και σημαντικά τραγούδια και νέες συνθέσεις του. Θα τραγουδήσουν δυο σπουδαίοι ερμηνευτές της μουσικής του, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης και ο Λάκης Χαλκιάς που τον συντροφεύουν εδώ και 40 χρόνια και δύο νέες τραγουδίστριες η Μυρτώ Ναούμ και η δεκαεφτάχρονη πρωτοεμφανιζόμενη Νεφέλη Μπερή.
    Αυτή η συναυλία είναι η πρώτη μιας σειράς 8 συναυλιών που έχουν σκοπό να μεταδώσουν μέσω των ζωντανών παρουσιάσεων, την άποψη της χρησιμότητας της τέχνης, μηνύματα αισιοδοξίας και νέες ψυχαγωγικές αρωγές, με τα διαχρονικά ακούσματα του μεγάλου μας δημιουργού.
Παίζουν οι μουσικοί: Αγγελίνα Τκατσέβα (σαντούρι), Βασίλης Μαστοράκης (κιθάρα), Μαριλίνα Τζελέπη (πιάνο).
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές εισιτήριων:
7€ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ)
10€ (προπώληση)
12€ (ταμείο)
15€ (διακεκριμένες)
Εισιτήρια  προπωλούνται:
Μονή Λαζαριστών (Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00 & 18:00-22:00),
Εκδοτήρια Κ.Ο.Θ. πλατεία Αριστοτέλους (τηλ. 2310 236990),
Βιβλιοπωλείο Ιανός, Puplic, Sevenspots και ηλεκτρονικά www.viva.gr
Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου - Συναυλία Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης με την ΄Ελλη Πασπαλά και τον Βασιλικό

    Στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και τη χρυσή εποχή του βινυλίου θα ταξιδέψει το κοινό στη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης με την Έλλη Πασπαλά και τον Vassilikos.
   Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από BeatlesCole PorterFrank Sinatra και George Gershwin μέχρι Elvis Costello, Sting, Tom Waits, Leonard Cohen και Joni Mitchell, ενορχηστρωμένα για συμφωνική ορχήστρα από τους Αντώνη Σουσάμογλου και Λάζαρο Τσαβδαρίδη.
Επιμέλεια προγράμματος: Αντώνης Σουσάμογλου
Την ορχήστρα θα διευθύνει ο Βλαδίμηρος Συμεωνίδης.
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
10€ (ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ)
12€ (μαθητικό, φοιτητικό, σπουδαστές ωδείων)
15€ (κανονικό)
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου - Συναυλία "Ψυχή και Σώμα", Ματθαίος και Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης

    Δύο Έλληνες πολίτες του κόσμου, οι διδάκτορες αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης (PhD, University of London) παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Ψυχή & Σώμα». Μια συναυλία που καταργεί τα καθιερωμένα μουσικά «σύνορα», ένα σπάνιο μουσικό αμάλγαμα με ήχους αρχέγονους αλλά και μοντέρνους, εκεί όπου η παράδοση συναντά την εξέλιξη. Τα δύο αδέλφια έρχονται και μας ταξιδεύουν στις μουσικές γειτονιές του κόσμου αγκαλιάζοντας ένα παγκόσμιο μουσικό ρεπερτόριο με ‘καράβιτην ποντιακή λύρα και ‘κατάρτι’ την ανθρώπινη φωνή.
Μουσικοί:
Αντώνης Σαρακατσιάνος (πιάνο – πλήκτρα)
Αθανάσιος Σωτηριάδης (πλήκτρα – σάζι)
Ιωάννης Γκαντίδης (πλήκτρα – ακορντεόν)
Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου (κρουστά)
Γεώργιος Κορτσινίδης (τύμπανα – κρουστά – ποντιακό νταούλι)
Ιωάννης Διαμαντίδης (κιθάρες)
Παναγιώτης Βασίλογλου-Γκάνης (ηλεκτρικό κόντρα μπάσο)
Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης (φωνή, πιάνο)
Ματθαίος Τσαχουρίδης (ποντιακή λύρα, ουζμπέκικη λύρα, αφγανικό ρεμπάμπ, αραβικό ούτι, βιολί, περσική λύρα, λαούτο, μπουζούκι)
Σολίστ/ Κώστας Αναστασιάδης (τύμπανα, ινδική τάμπλα)
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
10€ (προπώληση)
12€ (ταμείο)
Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου - Συναυλία Παντελής Θαλασσινός και “Το καλό συναπάντημα”

    Την “Μονή Λαζαριστών”, διάλεξε ο Παντελής Θαλασσινός για τη Μεγάλη συναυλία που θα δώσει τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη.
    Καλεσμένοι του, τραγουδιστές και μουσικοί, που ο ίδιος ονομάζει “ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ”, γιατί  όπως λέει και ο ίδιος : “ όταν συναντιέται στη σκηνή με μια τέτοια παρέα, γεμίζει ο χώρος, με όμορφα τραγούδια, αρώματα, αναμνήσεις, συναισθήματα, αξιοπρέπεια, και  η χαρά τους ξεπερνά την υψικάμινο”.
    Ο Παντελής  Θαλασσινός θα μας παρουσιάσει μερικές από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες όπως: Τα Σμυρναϊκά τραγούδια, Ανάθεμα σε, Καράβια Χιώτικα, Εισιτήριο στην τσέπη σου, Δεν φταίω εγώ που Μεγαλώνω, Τυφλές Ελπίδες, ‘Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε’... τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή, τραγούδια που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή.
    Τέλος η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η μουσική συνάντηση που φέρνει στη σκηνή έναν μεγάλο ερμηνευτή και μουσικό με  πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες, που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό στίγμα στο τραγούδι.   
    Ο  Παντελής  Θαλασσινός και το « Καλό Συναπάντημα » θα μας παρασύρουν με την μουσική και το κέφι τους σε νησιώτικους, λαϊκούς και εντέχνους ρυθμούς . . . η συνέχεια επί σκηνή ! !
    Η συναυλία την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στην «Μονή Λαζαριστών» δεν θα είναι μια απλή συναυλία, αλλά μια μεγάλη συνάντηση, μια συνάντηση του Παντελή με όλους όσους έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα, μια βραδιά για να τιμήσει τις έως τώρα συνεργασίες του.
Συμμετέχουν φιλικά:
Γιώτα Νέγκα
Γεράσιμος Ανδρεάτος
Γιώργος Καζαντζής
Γιάννης Νικολάου – (…Λαθρεπιβάτης) 
Σταμάτης Χατζηευσταθίου
Και η  Νάνα Μπινοπούλου 
Παίζουν οι μουσικοί:
Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι
Δημήτρης Γάσιας, βιολί,
Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά,
Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες - τσαμπούνες,
Γιάννης Μπελώνης πιάνο-πλήκτρα,
Γιάννης Πλαγιανάκος, Κοντραμπάσο
Στον ήχο θα βρίσκονται οι: Γιώργος Καρυώτης, Ευτύχης Γιαννακούρας
Φωτισμοί: Διαμαντής Μυλωνάς
Ώρα έναρξης: 20.30
Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση10 ευρώ (τα πρώτα 250 εισιτήρια) - Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα είναι 12 ευρώ.
Ταμείο: 15 ευρώ
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου- Συναυλία Kronos Quartet

«…οι υπέροχοι τέσσερις της κλασσικής μουσικής.» Rolling Stone, 1987
«Το σχήμα που έφερε επανάσταση στα κουαρτέτα εγχόρδων» New York Times, 2014
    Η Θεσσαλονίκη φέτος υποδέχεται ένα σπουδαίο και σπάνιο καλλιτεχνικό γεγονός. Οι εξαιρετικοί Kronos Quartet, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, μοναδικό στο είδος του, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου κάνουν στάση στη Μονή Λαζαριστών, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το φετινό φεστιβάλ και επαναφέροντας στο προσκήνιο καλλιτέχνες του κλασικού ρεπερτορίου!
    Οι Kronos Quartet ήδη έχουν κλείσει 40 χρόνια πλούσιας καριέρας, η οποία συμπεριλαμβάνει χιλιάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο, πάνω από 50 ηχογραφήσεις, σχεδόν σε όλα τα είδη μουσικής και συνεργασίες με τους πιο εκλεκτούς συνθέτες και ερμηνευτές του κόσμου όπως o Philip Glass και οι Sigur Ros. Έχουν αναλάβει και διαμορφώσει πάνω από 800 έργα  για κουαρτέτο εγχόρδων, έχουν κερδίσει βραβείο  Grammy και είναι μοναδικοί που έχουν κερδίσει το Polar Music Prize και το Avery Fisher Prize.
    Η μοναδικότητά τους καθιερώθηκε με πολλούς τρόπους: σύγχρονοι συνθέτες έγραψαν νέα έργα αποκλειστικά για αυτούς, συνεργάστηκαν με μουσικούς από άλλες πολιτιστικές παραδόσεις αλλά και μεταμόρφωσαν την pop μουσική, ενορχηστρώνοντάς την για κουαρτέτο εγχόρδων.
• Σπουδαία είναι η συμβολή τους  όχι μόνο στην ανανέωση του ρεπερτορίου από τις συνεργασίες με σύγχρονους συνθέτες αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων.
• Το όνομα τους προέρχεται από το ελληνικό “Χρόνος”.
• Ένα από τα διαμάντια του ρεπερτορίου τους είναι το “Σμυρναίκο Μινόρε”, τραγούδι που λάτρεψαν από τη φωνή της Μαρικάς Παπαγκίκα και που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα τους
• Οι Kronos Quarter, σχηματίστηκαν το 1973 στο Σιατλ από τον  Ντέιβιντ Χάρινγκτον και από το 1978 η έδρα τους είναι στο Σαν Φρανσίσκο.
• Έχουν συστήσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Kronos Performing Arts Association (KPAA), που διαχειρίζεται όλες τις πτυχές του έργου των Kronos Quartet, συμπεριλαμβανομένης της ανάθεσης νέων έργων, συναυλίες και παραστάσεις καθώς και προγράμματα εκπαίδευσης.
    Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, στη Μονή Λαζαριστών, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει, ένα μουσικό γεγονός υψηλής καλλιτεχνικής αξίας που αφορά όχι μόνο τους μουσικόφιλους αλλά και όλους όσους αγαπούν την τέχνη ευρύτερα. Όπως είπε ο Ντέιβιντ Χάμινγκτον σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής, πρόκειται για “ μια μουσική εμπειρία, την οποία το κοινό μας θα θυμάται για πολύ καιρό. Κι όταν την αναπολεί θα στοχάζεται το μέλλον. Διότι κάποιους ήχους θέλεις να τους έχεις στη ζωή σου με έναν πολύ οικείο τρόπο.”
Πρόγραμμα
Bryce Dessner/ Aheym (Homeward)
Geeshie Wiley (arr. Jacob Garchik)/ Last Kind Words
Traditional (arr. Jacob Garchik)/ Smyrneiko Minore
Ramallah Underground (arr. Jacob Garchik)/ Tashweesh
Terry Riley/ Sunrise of the Planetary Dream Collector
Sigur Rós (arr. Stephen Prutsman)/ Flugufrelsarinn (The Fly Freer)
Amon Tobin (arr. Stephen Prutsman and Michael Winger)/ Bloodstone
Laurie Anderson (arr. Jacob Garchik)/ Flow
Aleksandra Vrebalov/ …hold me, neighbor, in this storm…
Οι Kronos Quartet είναι: 
David Harrington (βιολί) – ιδρυτής και ηγετικό μέλος
John Sherba (βιολί)
Hank Dutt (βιόλα)
Sunny Yang (τσέλο)
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων:
10€ (ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ)
12€ (μαθητικό, φοιτητικό, σπουδαστές ωδείων)
15€ (κανονικό)

25€ (διακεκριμενες θεσεις)